10. 4. 2024 22:57 − 5069× − 11

Speciální nabídka Videonovinek pro týmy

Rally sezona odstartovala ve sprintech a za pár dnů i na velkých soutěžích MČR. Máme pro vás speciální a časově omezenou nabídku.

Provider serveru herohero.co, který jako tvůrce kromě mnoha jiných umělců a tvůrců obsahu, využívají i Videonovinky, přišel nově s funkcí, kdy můžeme například soutěžním týmům nabídnout hromadné zvýhodněné předplatné. Jak to funguje? Potřebujeme od vás vědět, kolik lidí z vašeho týmu/skupiny/organizátorů/atd… bude předplatné využívat a poslat nám toto číslo. My vám následně pošleme odkaz, který si rozpošlete mezi předem definovaný počet předplatitelů. Každé páté předplatné u nás v tom případě dostanete zdarma. Znamená to, že když si objednáte 5 přístupů, zaplatíte jen 4. Když si jich objednáte 10, zaplatíte jen 8 atd… Předplatné pro jednu osobu stojí 5 eur na měsíc. (125 Kč) za pět lidí tedy zaplatíte jen 500,- Kč. V ideálním případě nastavíme dobu předplatného do konce roku, ale můžeme ji zkrátit či prodloužit podle vašeho přání. Tato akce je časově omezena na měsíc duben, kdy startuje sezona rally v České republice.

Je to funkce, po které v loňském roce několik týmů volalo a i nám to přijde jako velmi dobré zpřístupnění Videonovinek mezi více odběratelů. Budeme rádi, když nás budete kontaktovat na emailu videonovinkyrally@gmail.com a domluvíme se.

Budeme rádi, když tímto způsobem podpoříte výrobu Videonovinek, které část obsahu zveřejňují veřejně zdarma a část je placená. Jak víte, v letošním roce nás opustil náš generální partner a finance tak velmi, velmi řešíme…

Můžeme vám, i komukoliv dalšímu, nabídnout i možnost jednorázového reklamního partnerství například na jednu soutěž MČR a nebo Rallysprint série, kde nabídneme velmi přátelskou cenu za takovou reklamu. Pro hrubou představu se jedná o jednotky tisíc Kč za prezentaci reklamy v jednom videu. Pro přesnější nabídku nás prosím kontaktujte na emailu videonovinkyrally@gmail.com a domluvíme se.

Díky všem, kteří nám už teď pomáhají a díky těm, kteří si nás předplácíte. Z vašich reakcí je patrné, že si naše videa z rally a rozhovorové podcasty Časovka užíváte a že se vám líbí. Jsme moc rádi a těšíme se na další videa z rally.

Ukázka obsahu na herohero.co/videonovinky

Komentářů celkem: 11
10. 4. 2024 22:401 Upraveno 22:40
0 0
Já jsem si letos předplatil a nelituji smajlík Naopak.. je to paráda smajlíksmajlíksmajlík Tak na šumavě smajlík
11. 4. 2024 03:282
0 0
A vloni jsi delal co?
11. 4. 2024 08:073
0 0
Chtěl bych moc poděkovat Videonovinkám za skvělou práci nejen na Valašské rally. Opět se ukazuje, jací profesionálové a srdcaři jsou součástí tohoto výjimečného týmu. Zároveň se obracím s dotazem, zda tým Videonovinek výhledově nepřemýšlí nad tím, že by Časovka na Herohero byla k dispozici pouze v hlasové formě (bez obrazu). Rád bych tyto rozhovory využíval k poslechu v autě, zároveň však nechci plýtvat daty (neboť je nemám neomezené).
11. 4. 2024 08:464
0 0
Sleduji a platím od začátku vysílání a mužů jen doporučit. Super práce. Diky za každé video.smajlík
11. 4. 2024 08:575
0 0
Původně napsal placka
Chtěl bych moc poděkovat Videonovinkám za skvělou práci nejen na Valašské rally. Opět se ukazuje, jací profesionálové a srdcaři jsou součástí tohoto výjimečného týmu. Zároveň se obracím s dotazem, zda tým Videonovinek výhledově nepřemýšlí nad tím, že by Časovka na Herohero byla k dispozici pouze v hlasové formě (bez obrazu). Rád bych tyto rozhovory využíval k poslechu v autě, zároveň však nechci plýtvat daty (neboť je nemám neomezené).
Da se to prepnout v prehravaci jen na zvukovou stopu. Takze ta funkce tam je
11. 4. 2024 12:396
0 0
Aha, omlouvám se, moje chyba smajlík
11. 4. 2024 20:237
0 0
Díky moc, za milé komentáře. Pokud byste měli nějaké doplňující dotazy, tak je rád zodpovím. Uvidíme se na Šumavě smajlík
12. 4. 2024 06:148
0 0
Ajaj.. když se na HH kouknu na číslo předplatitelů po tom co se rozběhla sezóna a do toho ještě vychází nové podcasty, tak je to smutná záležitost, zvlášť po tom když se podíváš na čísla u neplaceného dílu VN na youtube. Možná zkusit ještě větší apel a nabídku hh na fb? Není se za co stydět. smajlík
15. 4. 2024 18:339
0 0
Videonovinky jsem si předplatil od začátku a nelituji jediné koruny, kterou jsem do nich investoval. Bohatě se mi to vrátilo jak v obrazových záznamech, tak i v množství informací, které jsem se díky nim dozvěděl a nemůžu opomenout ani super zážitky z opakované návštěvy sbírky pana Jírovce. Upřímně, čekal jsem větší množství předplatitelů, protože ta měsíční částka určitě nikoho nezruinuje. Takže předplatné jednoznačně doporučuji, pojďte do toho smajlík
16. 4. 2024 18:5510
0 0
Osobně si myslím, že zveřejnění na YT (zdarma) je příliš brzy, klidně bych to o tři týdny posunul...
17. 4. 2024 10:1811
0 0
Mam dulezitou informaci, kterou je nutny sdelit: Ja uz vubec na nic nekoukam, takze mi to je jedno.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!