10. 8. 2009 20:13 − 3360× − 21

Pavel Valoušek ve Zlíně s vozem Škoda Fabia S2000!

Delimax Team bude mít k dispozici vůz, se kterým na Valašské Rally startoval Jan Kopecký a v Belgii krátce Francois Duval.

Posádka nově vzniklého Delimax Teamu ve složení Pavel Valoušek a Zdeněk Hrůza se minulý týden zúčastnila volby jezdce v rámci projektu BFGoodrich Drivers Team. Pavel se ve vzpomínkách vrátil k loňskému ročníku Barum Rally Zlín. A vzpomínky to byly jen a jen příjemné. Vždyť posádka obsadila 4. místo absolutně a dokázala tak zcela oplatit důvěru novinářů.

Zejména Pavel byl vnitřně myšlenkami již v Belgii. Ihned po ukončení volby totiž odjížděl s výkonným ředitelem společnosti Delimax a.s. panem Vrbou na letiště a cílovou destinací byla právě Belgie. Veškerá jednání se podařila dotáhnout do zdárného konce, kontrakt je podepsán a Delimax Team tak nyní může představit soutěžní zbraň Pavla a Zdeňka pro letošní ročník zlínské soutěže. Již nyní si zvykejte na spojení

Delimax Team – Pavel Valoušek x Zdeněk Hrůza – ŠKODA FABIA S2000

„Jsem nesmírně šťastný a zároveň i vděčný celému vedení společnosti Delimax a.s.,“ začíná jezdec Pavel Valoušek a ihned doplňuje „vůz bude připraven z dílen belgického týmu René Georges, který má s vozy kategorie S2000 bohaté zkušenosti. Tento tým se zároveň bude o auto starat i v průběhu testování a celého závodu. Celý tým na mě působí velmi pozitivně, odhodlaně a zcela profesionálně. Komunikačním jazykem je samozřejmě angličtina.“

Delimax Team bude mít k dispozici vůz Škoda Fabia S2000, se kterým letos na Valašské Rally startoval Jan Kopecký a v Belgii krátce Francois Duval.

Do Belgie odcestoval i výkonný ředitel Delimax a.s. pan Ing. Jan Vrba, který informace dále doplnil „Chtěli jsme v Belgii dořešit poslední detaily, proto jednání byla velmi konkrétní. Mohu prozradit, že Pavel se Zdeňkem nebudou limitování testovacími kilometry před samotným závodem. Limitovat je bude pouze životnost komponentů. Pro posádku jsme na tento týden připravili dva testy. První bude ryze seznamovací, kde klademe důraz na poznání základního chování vozu. Druhý následně již skutečně testovací, jehož cílem je nalézt nastavení, které bude nejvíce vyhovovat Pavlovu stylu jízdy. Tým nám slíbil přístup k veškerým datům.“

V nejbližší době tým představí design vozu, který bude samozřejmě v barvách hlavního partnera společnosti Delimax a.s. a který bude reprezentovat i dvě hlavní obchodní značky – Jan Varmuža a St.Johann.

Na konci týdne se s Vámi Pavel se Zdeňkem podělí o první zážitky z ostré jízdy a chybět nebudou samozřejmě ani fotografie.

Komentářů celkem: 21
13. 8. 2009 00:0621
0 0
Takhle má vypadat správná podpora od sponzora. Pane Vrba, pro mě jste frajer!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!