Rosťa Kutěj - eWRC.cz
12. 7. 2010 13:19 − 3141× − 1

Velká letní fotosoutěž s portálem Motolevel.com

Zasoutěžte si o zajímavé ceny se serverem motolevel.com

Na českém internetu se objevil nový portál zaměřený primárně na dění v motocyklovém sportu. Na adrese www.motolevel.com najde motoristický fanoušek pravidelně aktualizovanou várku informací, fotografií a dalších zajímavostí ze světa motosportu.

Šéfredaktorka serveru slečna Lucie Havlíčková se rozhodla rozšířit spolupráci se serverem ewrc.cz a zve všechny naše čtenáře k účasti na letní fotosoutěži.

Fotosoutěž je určena všem amatérským fotografům. Výherci se mohou těšit na hodnotné věcné ceny např. batoh, trička, oleje a podobně :-) Pravidla jsou jednoduchá:

Podmínky LETNÍ FOTOSOUTĚŽE

1. Fotosoutěže se mohou zúčastnit pouze REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ!!! Každý uživatel může poslat v jednotlivých kolech max. 3 záběry. (registrací se rozumí registrace na motolevel.com)

2. Fotosoutěž bude mít 3 kola. První běží od 1. do 31. července, druhé od 1. do 31. srpna a třetí od 1. do 30. září 2010.

3. Vítězné budou vždy 3 nejlepší snímky zaslané v měsíci červenci, srpnu a v září.

4. Autory výherních záběrů odměníme věcnými cenami.

5. Aktualizované galerie soutěžních fotek zveřejníme každou středu. Na všechny doručené záběry přidáme logo Motolevel.com. Zveřejnění snímků proběhne na webu motolevel.com

6. Do soutěže budou zařazeny pouze fotky z motoristického prostředí!! Příklady témat: crash (havárie), holky, motorky, auta, technické zajímavosti apod.

7. Soutěžní fotografie nezapomeňte zmenšit na max. velikost 300 kb, uveďte stručný popisek (co, kde, jak, proč), svoje jméno a příjmení a nezapomeňte připsat kontaktní e-mail.

8. Vyhrazujeme si právo vyřadit ze soutěže urážlivé, mládeži nepřístupné nebo jinak nevhodné snímky, stejně jako fotografie, které nevyhovují zadání.

9. Fotky zasílejte spolu se stručným popiskem, celým jménem a příjmením +kontaktním e-mailem do schránky: motolevel@motolevel.com Jako předmět mailu uveďte LETNÍ FOTOSOUTĚŽ.

Těšíme se na vaše fotografie a přejeme vám hodně štěstí, bystré smysly a pořádnou dávku trpělivosti při pořizování unikátních záběrů. Čtenářům ewrc.cz doporučujeme použít při registraci stejný nick jako na fóru ewrc.cz

A mimo jiné pohodové a příjemné léto.

Lucie Havlíčková

Komentářů celkem: 1
12. 7. 2010 14:07
0 0
Tak pánové visí to tady deset minut a slečna Havlíčková hlásí, že počet fotek od nás překročil nebo brzy překročí počet fotek od motorkářůsmajlík Tak hrr na něsmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!