Jiří Galuška - eWRC.cz
8. 3. 2011 20:50 − 3053× − 3

Fiesta Cup 2011: Testovací jízdy Most, Líně a přidána Morava

Možnosti jak si vyzkoušet speciály Fiesta Cup a další „fordí“ speciály plzeňského ARTFordSPORTu se o jeden termín rozšířily.

Možnosti jak si vyzkoušet speciály FiestaCUP a další „fordí“speciály plzeňského ARTFordSPORTu se po uzavření dohody s majitelem letiště Biskupice u Luhačovic o jeden termín rozšířily. Na konci Března a první dva víkendy v Dubnu si tak můžete vybrat ten správný testovací den.

Akce první,se bude konat přímo na trati Autodromu Most a to v pátek 25. 3. 2011. Okruhové jízdy – Fiesta 1,3Cup – v rámci této akce absolvuje každý zájemce hodinový trénink,ve kterém získá základní informace o jízdě na okruhu, o základních pravidlech okruhové jízdy (nájezdy do zatáček, brzdné body, předjíždění a bezpečnostní prvky),atd. Co je však nejdůležitější, každý účastník okruhového testovacího dne „odjezdí“ tréninkové jízdy se závodním speciálem Ford Fiesta1,3CUP přímo na okruhu Autodromu Most, kde si bude moci teoretické znalosti vyzkoušet přímo na okruhu. Během tréninkové jízdy absolvujete cca. 50 ostrých kilometrů a poznáte tak mostecký okruh z pozice jezdce. Akce je otevřená pro všechny zájemce od věku 16 let.

Program Okruhové Jízdy: 30minutová teoretická část, následovat bude 30minová jízdní část. Cena pro jednoho účastníka je 4.800Kč a zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu/pneu, benzín+náplně, přípravu a servis, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy/, zapůjčení bezpečnostní výbavy jezdce – kombinéza, helma + kukla a rukavice. Cena dále obsahuje „Jízdní poukaz“ na 25min jízdy na Autodromu Most. Přihlášku zasílejte ve formátu: „Most,jméno+příjmení,rok narození,čas kurzu“

Pro příznivce rallye jsou v nabídce dvě různé možnosti. Tou první jsou Testovací jízdy FordRacing, Letiště Líně 2. 4. 2011. ARTFordSPORT zde již tradičně vytvoří umělý tréninkový polygon, který bude mít 3 jízdní úseky. Novinkou pro účastníky testu budou dva „jiné“ speciály z nabídky ARTFordSPORT Plzeň. Každý účastník v rámci Testovacího dne absolvuje 8 jízd a z toho v pěti bude přímo řidičem závodních speciálů. Délka jednoho tréninkového rallye testu je cca. 4 hodiny a každý účastník absolvuje cca. 22 ostrých kilometrů na uzavřené trati ve speciálech Ford Fiesta 1,3Cup, Ford Puma 1,7Kitcar a Ford Fiesta 1,6ST.

1. Jízda RZ/spolujezdec/ – 2x úsek tréninkové RZ, Ford Fiesta 1,6ST s výkonem 190 koní

2. Letištní okruh/spolujezdec - 1x spolujezdcem ve speciálu Ford Puma1,7 Kitcar!

3. Test RZ (Tréninková RZ) – 2x jízda s Fiesta1,3Cup na tréninkové RZ

4. Letištní okruh/jezdec FordPuma 1,7Kitcar – 1x řidičem speciálu s výkonem 170Ps

5. Letištní okruh/jezdec Fiesta1,3Cup – 2x jízda se specifikací 2011

Cena pro jednoho účastníka 2.190Kč a zahrnuje: Kompletní pronájem závodních vozů /pneu, benzín, přípravu a servis, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy/, zapůjčení bezpečnostní výbavy jezdce – helma a rukavice. Přihlášku zasílejte ve formátu: „Líně,jméno+příjmení,rok narození“

Pro Moravské příznivce rallye bude připraven druhý test v areálu Letiště Biskupice. Test.jízdy FiestaCUP, termín 9.4 2011 – zde se bude jednat o test speciálů Fiesta 1,3CUP, které budou již ve specifikaci 2011 – tj.i s kompletními převodovkami Quaife. Navíc jako malý „Bonus“ pro zájemce bude jízda se speciálem Ford Puma 1,7KitCar. A protože areál Letiště Biskupice umožňuje připravit okruhovou zkoušku, rozšíří se počet jízd pro každého také na 8 jízd. Shodně jako v prvním testovacím dni budou připraveny tři úseky, které si zájemci vyzkouší na místě spolujezdce a také přímo jako řidiči malých Fiest.

1. Jízda RZ/spolujezdec/ – 1 x úsek tréninkové RZ se speciálem FordPuma1,7Kitcar

2. Letištní okruh/jezdec – 3 x řidičem speciálu FordFiesta1,3Cup

3. Test RZ (Tréninková RZ) – 4 x jízda s Fiesta1,3Cup na tréninkové RZ

Cena pro jednoho účastníka 2.290Kč a zahrnuje: Kompletní pronájem závodních vozů /pneu, benzín, přípravu a servis, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy/, zapůjčení bezpečnostní výbavy jezdce – helma a rukavice. Přihlášku zasílejte ve formátu: „Morava,jméno+příjmení,rok narození“

Uzávěrka přihlášek na všechny akce je 18. 3. 2011.

Vaše přihlášky zasílejte formou sms na telefon 608 561 425 nebo na email hanstoodv12@seznam.cz. Další info získáte také na webech www.FIESTACUP-afs.com nebo www.ARTFordSPORT.com.

Komentářů celkem: 3
9. 3. 2011 06:491
0 0
Hledám další věřitele a lidi co je hlavní manažer FiestaCUPu pan Jiří Galuška obral o jejich peníze a nehodlá je vracet ani s půl roku platným soudním nařízením ČR.

http://www.viakom-racing.cz/stahuj/smenka_filuta_dluznik_galuska.jpg
http://www.viakom-racing.cz/stahuj/platebni_rozkaz_galuska.jpg

Hlavní manažer všude mává bankovkama, ale hradit závazky jej ani nehne a co si napůjčoval nechce vracet a jen práší sliby.

Vzhledem k existenci nahlášené adresy z občanského průkazu na místě Úřadu městského obvodu Plzeň, kde jsou evidovaní bezdomovci i vykutálení podnikavý filutové, tak se nabízí otázky a spekulace, zda-li to celý nebylo spíše připravené, od klasického českého filuty, se snahou o vymámení peněz od lidí co chtěli pomoci. Dle pozdějších zjištění, má pan Galuška a jeho firmy z minulosti s exekutory již bohaté zkušenosti (zdroj justice.cz), tak již samozřejmě ví, jak v tom má chodit a co je "správné" pro ochranu před exekutory.

Takový člověk je jistě velice solidní partner a skvělá vizitka hlavního promotéra FiestaCUPu, mějte se ostatní důvěřiví kolegové na pozoru.

Aleš Mrkáček (mrkacek@viakom.cz)
již 10 měsíců naštvaný a okradený závodník
9. 3. 2011 08:182
0 0
evox - díky za upřímnost,je dobré zveřejňovat své zkušenosti.
9. 3. 2011 09:563
0 0
evox: Nechcete napsat nějaký článek o tom jak to celé bylo? Možná by to mohlo mít lepší dopad než komentář pod článkem. To myslím jako radu, ne jako rýpání.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!