31. 8. 2015 19:18 − 1408× − 0

Prague Car Festival se zaměřil i na závodní speciály

Možnost vystavit závodní auto využilo několik jezdců.

Možnost vystavit závodní auto využilo několik jezdců. V expozici jste mohli zahlédnou skvostnou AUDI S1 Ondry Placaty, Peugeot 206 WRC Štěpána Vojtěcha, Imprezu Štěpána Zabloudila a nebo krásné Filipovo Mitsubishi EVO. Exponáty doplnil ještě Martin Semerád, který dovezl ze své dílny další Mitsubishi ale tentokrát produkční skupiny a Autodrom Sosnová, který do expozice zapůjčil pořadatelům enkového favorita. Expozici závodních aut ještě doplnila okruhová Praga, autokrosový Cart a drifterské speciály. Branami výstaviště prošlo opět více diváků než minulý rok, počítadlo se zastavilo těsně nad hranicí čtrnácti tisíc návštěvníků.

Můžeme tak jednoznačně konstatovat, že exponáty v sekci RACING CARS určitě oživili celou výstavu. Pro příští rok tedy bude závodním vozům věnovaný ještě větší prostor a zároveň dáme možnost výrobcům i prodejcům vybavení pro závodníky aby zde představili své produkty.

„I když pár exponátů nakonec nedorazilo, bylo se v sekci racing cars na co koukat. Navíc jsme dostali prostor hned jako první expozice výstavy. Myslím, že vysoká návštěvnost mluví za vše,“ shrnul expozici závodních vozů spolupořadatel výstavy Lukáš Strouhal.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!