Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
17. 12. 2015 15:35 − 4494× − 2

Oživí české tratě Lukasz Habaj?

Nový polský mistr zvažuje, že by opustil domácí tratě a vydal se opět do českého šampionátu.

Letos byl boj o titul mistra u našich severních sousedů hodně dramatickým a rozhodovalo se až na poslední soutěži roku, kterou byl Rajd Arlamów, kde měli naději na zisk primátu hned tři jezdci. Lukasz Habaj a Grzegorz Grzyb s Fiestami R5 a o další polský titul bojoval i Bryan Bouffier za volantem Fiesty Proto. Nakonec se radoval první jmenovaný a ten zvažuje, že by se mohl vydat mimo svou vlast, když přemýšlí nad starty v českém šampionátu. Jednalo by se tak o menší návrat polského jezdce do naší republiky, jelikož tři starty zde již absolvoval v roce 2009 za volantem Citroenu C2R2 a několikrát se pak objevil i na dalších podnicích.

"Objevil se plán startů v českém šampionátu, v České republice je velká konkurence, super soutěže a zajímavé rychlostní zkoušky," říká Lukasz Habaj ke své možné budoucnosti pro rok 2016 a pokračuje, "byla by to pro mě lákavá výzva, navíc i kvůli tomu, že v Polsku jezdím mnoho let a každou soutěž už docela dobře znám. U našich jižních sousedů bych poznal něco nového."

Ale jak se dále nechal pilot modro-červené Fiesty R5 v barvách eSKY.pl slyšet, ani případný přechod na české tratě by neznamenal, že polští fanoušci úplně o posádku LUkasz Habaj – Piotr Wos přijdou. "Rád bych jednu, dvě soutěže v Polsku odjel. Ale to se bude odvíjet od podoby kalendáře a budgetu. Teď je nejdůležitější si určit priority na příští rok," uzavírá Lukasz Habaj.

Komentářů celkem: 2
17. 12. 2015 23:251
0 0
to by bylo neskutečný vidět na vlastní oči tohodle borce smajlík smajlík
18. 12. 2015 13:562
0 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!