Redakce - eWRC.cz
27. 12. 2015 20:30 − 2328× − 0

Povánoční soutěž o nástěnný kalendář MK-RACING 2016

eWRC.cz ve spolupráci s MK-RACING vyhlašuje vánoční soutěž o 3ks krásných nástěnných plánovacích kalendářů na rok 2016.

eWRC.cz ve spolupráci s firmou MK-RACING, výhradním distributorem přileb STILO a závodních pneumatik HANKOOK v České a Slovenské republice, vyhlašuje vánoční soutěž o 3ks krásných a praktických nástěnných plánovacích kalendářů na rok 2016.

Limitovaná edice kalendářů MK-RACING vznikla i letos za podpory značky HANKOOK a zachycuje tak úspěšné momenty týmů a jezdců spoléhajících se na spolehlivost závodních pneumatik HANKOOK napříč spektrem automobilových disciplín. V kalendáři tak najdete krásné autorizované záběry například Audi RS5 DTM, Fordu Fiesta R5, BMW M4 DTM, Citroënu DS3 R5, Mercedesu AMG C 63 DTM, Ferrari 458 Italia GT, Dallary F312 Mercedes, Scionu TC nebo Porsche 997 GT3 R. Na rozdíl od většiny obdobných kalendářů na trhu je však kalendář MK-RACING 2016 koncipován jako praktický plánovací kalendář s dobrým přehledem o předcházejícím a následujícím období a s možností zápisu drobných poznámek či schůzek a měl by tak být nejen ozdobou Vaší zdi, ale i ideálním pomocníkem do Vaší kanceláře, pracovny nebo dílny. Kalendář je vytištěn ve špičkové kvalitě ve formátu A3+ (310x440mm) a ve svém internetovém obchodě www.zavodniauta.cz jej firma MK-RACING prodává za velmi rozumnou cenu 149,- Kč. První tři soutěžící, kteří správně odpoví na následující tři soutěžní otázky, od nás obdrží kalendář zdarma.

Soutěžní otázky:
1. Na které letošní soutěži Mistrovství ČR došlo k prvnímu vítězství v absolutním pořadí jezdce startujícího pravidelně na pneumatikách HANKOOK?
2. Který jezdec startující s vozem specifikace WRC tohoto premiérového vítězství dosáhl?
3. Jaký typ pneumatik HANKOOK pro suchý povrch jezdec použil?

Případnou nápovědu hledejte na stránkách www.hankookmotorsport.cz a www.ewrc.cz.

Odpovědi na soutěžní otázky, společně s kontaktní adresou, posílejte na emailovou adresu eshop@zavodniauta.cz. Do předmětu uveďte "Soutěž EWRC".

Správné odpovědi a samozřejmě jména výherců s termíny doručení správných odpovědí vyhlásíme na stránkách eWRC.cz a na facebookovém profilu "mk-racing.cz" (www.facebook.com/mkracingcz).

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!