Na 44. Rallye Český Krumlov 2016 odstartuje Filip Mareš

O nadcházejícím víkendu čeká Jižní Čechy tradiční a divácky velice oblíbená 44. Rallye Český Krumlov.

O nadcházejícím víkendu čeká Jižní Čechy tradiční a divácky velice oblíbená 44. Rallye Český Krumlov. V seznamu přihlášených jsou zvučná jména české rallyové scény a mezi nimi nesmí chybět posádka Filip Mareš a Jan Hloušek z týmu Autoklub Peugeot Rally Talent. Startuje se již v pátek 27. 5. 2016 a po delší pauze Filip s Honzou usednou do svého Peugeotu a budou bojovat o čelní umístění.

„Na rozdíl od úvodního podniku na Šumavě, jsme na Rallye Český Krumlov již jednou startovali a tak máme dobrou představu o tom, jaké tratě nás na jihu Čech čekají. O to více se na závod těšíme. Velkou část pauzy mezi soutěžemi jsme věnovali rozboru Rallye Šumava. Snažili jsme se využít všechny nabízené možnosti k tomu, abychom byli v Krumlově co nejrychlejší“ říká Filip Mareš. Své přípravy nepodcenili a při tréninku došlo dokonce na motorkáry. „Svou přípravu jsem si zpestřil také tréninkem na motokáře, kde mi cenné rady předával finalista projektu Autoklub Rally Star a úřadující mistr republiky, Jan Midrla. I přesto, že se jedná o docela odlišný sport, platí v něm stále stejné fyzikální zákony, jako na rychlostních zkouškách. I proto motokáru pravidelně zařazuji do své přípravy.“ Komentuje Filip Mareš.

Srdečně zveme všechny fanoušky do servisní zóny a do diváckých míst Krumlovské rallye. Vaši podporu budeme potřebovat! Děkujeme partnerům celého týmu, kterými jsou Peugeot ČR, TOTAL, Faster magazín, Legendy, Pirelli a MK Racing.

„Autoklub Peugeot Rally Talent není jediným projektem Autoklubu, který se v této lokalitě představí. Již v srpnu bude Kartingová akademie jediným motoristickým sportem, který bude součástí olympijského parku Rio Lipno. Tím pomyslně doplníme systém podpory mládeže, který je spolufinancován z prostředků Českého Olympijského Výboru.“ doplnil na závěr Adam Eliáš

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!