Videonovinky – Rallye Č. Krumlov – aktualizace v cíli

Ze 44. Rallye Český Krumlov vám budeme přinášet pravidelné a průběžně aktualizované videonovinky.

Na 44. Rallye Český Krumlov vyrazil náš štáb s kamerou a natáčíme pro vás opět videonovinky. Sledujte výsledky na www.ewrc-results.com a nebo na mobilní aplikaci www.rally4now.com , která vás spolehlivě navede pomoci GPS navigace až na vámi vybrané divácké místo.

Rozhovory v cíli

Rallye Český Krumlov před malou chvílí úspěšně skončila a na závěr jsme se ještě dočkali dramatu, kdy byl až po projetí poslední RZ vyloučen Jan Dohnal, který mě údajně tankovat mimo povelnou zónu. Jan Kopecký obhájil loňské vítězství a obdivuhodný výkon podali kromě jiného i vítězové v kategorii produkčních vozů Véna Kopáček a ve dvoukolkách Filip Mareš. Děkujeme vám, že jste sledovali naše videonovinky a nezapomeňte, že v následujícím týdnu zveřejníme další díly našich seriálů „Potkali jsme“ a na www.mediasport.cz už dnes začnou postupně přibývat onboard záběry z této krásné soutěže.

Rozhovory po RZ 12

Rallye Český Krumlov pomalu spěje do finále. Rozhovory jsme dělali v cíli RZ 12 Lipno 1, kde bylo zatím sucho, ale kolem se dost zlověstně honí mraky a blýská se. Je možné, že závěr soutěže ještě ovlivní nějaká dešťová přeháňka.

Rozhovory po RZ 9

Zásadní otázkou první sekce rychlostních zkoušek II. etapy Rallye Český Krumlov se stala otázka, zda jet, či nejet druhý průjezd RZ Malonty. Tato velmi těžká rychlostní zkouška byla včera zasažena bouří s extrémním krupobitím, které její povrch dost změnilo. Na některých místech kroupy sklidily veškeré listy a jehličí ze stromů. Na silnici leží až 20 cm vysoká vrstva marastu a není ani vidět, kudy silnice vede. Problémem jsou i velké škody na majetku místních obyvatel, kteří řeší rozbité střechy a okna u svých domů. Jet tam v tuto chvíli pod jejich okny soutěž by asi nebylo nejrozumnějším řešením. Se závodníky jsme mluvili v přeskupení v Kaplici.

Rozhovory po 4.RZ

Úvod Rallye Krumlov přinesl dost obtížné podmínky na rychlostních zkouškách. Ve velké většině byly mokré, místy dle jezdců tekla voda přes cestu. Volba pneumatik byla klíčová. Jak to komentovali vybraní jezdci, jsme se ptali po čtvrté rychlostní zkoušce.

Rozhovory před startem

Přesně v 16:00 odstartovala Rallye Český Krumlov a my jsme se několik desítek minut před startem ptali jezdců, jak to vypadá s počasím. Na všech byla znát velká nervozita, protože v Českých Budějovicích bylo sucho a svítilo slunce, ale kolem Českého Krumlova se ve stejný okamžik přehnala doslova bouře s intenzivním deštěm a krupobitím. Volba správných pneumatik se stala doslova ruletou.

Komentářů celkem: 9
27. 5. 2016 21:061
0 0
černý micheliny smajlík
27. 5. 2016 21:182
0 0
viď smajlík
taky jsem si hned vzpomněl na black round pirelli smajlíksmajlík
29. 5. 2016 08:013
0 0
Neurazte sa alebo viete co kludne aj mozte!!! tie tohtorocne reportaze su uplne na hovno!!! po minule roky sme dostavali 30 minutove zostrihy. teraz sme radi ak dostaneme 15 minut nehovoriac otom, ze to su len pospajane rozhovory a kratke videa ktore boli uploadnute pocas sutaze!!! zamna cele zle!!! cenim snahu o zmenu, ale tato koncepcia ja uplne zla!!! musel som sa vyjadrit lebo milujem Cesku rally a som z toho neskutocne sklamany...
29. 5. 2016 17:514
0 0
Neurazíme se, i když můžeme smajlík Na názor má každý nárok a to platí od prezidenta až po fanouška rally. Ono se od loňska dost věcí změnilo a jednou z nich je to, že společnost mediasport, která teď s eWRC dělá tyhle "onlajny" už nedělá pořad pro ČT Sport. To dnes dělá jiná společnost. proto se formát zcela změnil a je podřízen tomu, že to běží na internetu s úplně jinými náklady a produkcí. ČT Sport samozřejmě sestřihy dělá, ale v jiné stopáži a vysílá je jindy. Nespojujte tedy dohromady tyhle dvě věci. Každému se člověk nezavděčí, ale podle ohlasů a počtů sledovanosti to vypadá, že tenhle formát vyhovuje dost podstatné skupině diváků. Pěkný den.
29. 5. 2016 19:425
0 0
Já jsem teda rozhodně spokojený s tím jak to MravenecZ dělá, je to určitě krok dopředu.Takto je to OK smajlík
29. 5. 2016 20:426
0 0
Petře za mne smajlík
29. 5. 2016 22:437
0 0
Nebudu parodovat Pačese...ale za mě, Mravenečku,pochvala. Neustále mě budou překvapovat lidi, kteří nic nezaplatí a budou si "nárokovat" svých 30, 45 nebo 60 minut....Mám to zdarma, tak nekecám a konzumuji...smajlík
29. 5. 2016 23:078 Upraveno 23:09
0 0
Původně napsal onetwo
Neurazte sa alebo viete co kludne aj mozte!!! tie tohtorocne reportaze su uplne na hovno!!! po minule roky sme dostavali 30 minutove zostrihy. teraz sme radi ak dostaneme 15 minut nehovoriac otom, ze to su len pospajane rozhovory a kratke videa ktore boli uplo...

A co jsi čekal? Přímý přenosy??? Tohle je rally a ne F1!!! Jsou tam zákulisní boje, protože jde zase jenom o prachy smajlík Tak se mrkni na naše video https://www.youtube.com/watch?v=jSp76I1phMg&feature=youtu.be Asi to nebude dle tvého gusta, ale my co to natáčíme, nejsme propojeni online ( většinou natáčíme až do posledního auta vč. legend ), takže to nejde v přímém přenosu! A kluci to pak stříhají cestou domů ( z Krumlova přes 300 km ) a pak v noci nespí a zase stříhají video. A Petr Eliáš se snaží o něco jiného v rámci možností a patří mu a jeho kolegům velký dík (y)
30. 5. 2016 08:149
0 0
Pro,,Mravence"a všem fandům.... který točí videa kolem rally+aut-nepouští tam,, muziku"!!!!!!!!!!!!!!která vše zničí!!!!!!!!jenom poklona za tu dřinusmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!