Aleš Holakovský - eWRC.cz
24. 6. 2016 20:58 − 4352× − 1

Program a mapy Rally Bohemia na webu soutěže

Rally Bohemia zveřejnila na svých webových stránkách mapy rychlostních zkoušek a oficiální Program Rally Bohemia 2016.

Rally Bohemia zveřejnila na svých webových stránkách www.rallybohemia.cz mapy rychlostních zkoušek a oficiální Program Rally Bohemia 2016.

Program Rally Bohemia 2016 obsahuje na jednom místě všechny podstatné informace 43. ročníku Rally Bohemia i Rally Bohemia Historic, stejně jako další zajímavosti. Je možné si jej bezplatně stáhnout v elektronické podobě či vytisknout ve formátu PDF.

Dále bude stejně jako v loňském roce k dispozici Průvodce diváka obsahující všechny potřebné informace k návštěvě soutěže, včetně map rychlostní zkoušek s popisem diváckých míst, časového harmonogramu a startovní listiny. Cena výtisku Průvodce diváka bude „symbolických“ 10,- Kč.

Program Rally Bohemia i Průvodce diváka bude možné zakoupit v následujících hlavních místech soutěže:

Od čtvrtka 30. června, od 15 hodin: Ředitelství RALLY BOHEMIA 2016 – Dům kultury Mladá Boleslav, Dukelská 1093, Mladá Boleslav. GPS pozice: 50.4136092N, 14.9120903E

Od pátku 1. července, od 18 hodin: Info stánek v servisním areálu soutěže – Mladá Boleslav, parkoviště u 13. brány ŠKODA AUTO, a.s., příjezd z dálničního sjezdu EXIT 46 a z ulice Průmyslová. GPS pozice: 50.4269017N, 14.9372386E

Pořadatelé Rally Bohemia připravili na www.rallybohemia.cz kromě klasických map i oblíbenou verzi map pro aplikaci Google Earth, kde lze celou trať rychlostní zkoušky virtuálně proletět nad modelovanou krajinou ve 3D. Uděláte si tak lepší představu o členitosti krajiny, kde se Rally Bohemia odehrává, a lépe si tak vyberete své místo pro sledování soutěže. Respektujte prosím zakázané prostory, které jsou vymezené s ohledem na Vaši bezpečnost, ale i s ohledem na soukromé vlastnictví, zasázené zemědělské plodiny nebo požadavky chráněných krajinných oblastí! Během konání rally pak dbejte pokynů pořadatelů a přispějte sami svojí kázní k hladkému průběhu letošní Rally Bohemia. Instruktážní bezpečnostní video naleznete zde.

Vstupné na soutěž je i letos zdarma. Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

Rally Bohemia je na sociálních sítích k nalezení na těchto účtech:

Facebook: www.facebook.com/rallybohemia
Twitter: twitter.com/RallyBohemia
Youtube: www.youtube.com/user/RallyBohemia
Instagram: instagram.com/rallybohemia

Komentářů celkem: 1
25. 6. 2016 00:051
0 0
Letos jsem se těšil na bohemku,minulý ročník super,jsem místní,měl jsem dilema,zda doma nebo Polsko,ale polsko vyhrajesmajlík bohemka letos jenom slabý odvar.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!