25. 6. 2016 06:51 − 1114× − 0

Golemtech Tipovačka – Rally Hustopeče

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Hustopeče 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Hustopeče 2016

Rally Hustopeče, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 442 lidí. Chtěli jste především vítězství Jana Kopeckého (v 98 % případů), a ten také vyhrál. Druhé místo Pavla Valouška tiplo správně 62 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Jana Dohnala na třetí pozici, brali jste body. V rámci slovenského mistrovství jste nejvíce věřili Pavlu Valouškovi (67 %), a to bylo dobře. V rámci třídy 7 jste věřili hlavně vítězi z Krumlova – Janu Talašovi (62 %), ten ale Hustopeče nedokončil. Svoji chvilku slávy si na cílové rampě odbyl Robert Čonka (24 %).

Nejúspěšněji z třetí soutěže MČR natipovali (v rámci ČR a SR) tipující karelryba1313 a OndrejMattes, kteří získali 23 bodů. Výherci se mohou těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na Polsko – 73. PZM Rajd Polski – Rally Poland 2016.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!