Vlastimil Resl - eWRC.cz
1. 7. 2016 20:33 − 2448× − 0

Bohemia na Bohemii

Rally Bohemia – jeden z vrcholů domácí soutěžácké sezóny je tu. A s ním opět i autoři společenské rallyové stolní hry.

Rally Bohemia – jeden z každoročních vrcholů domácí soutěžácké sezóny je tu. A s ním opět i autoři společenské rallyové stolní hry, kteří se nechali inspirovat právě touto tradiční soutěží a situovali rychlostní zkoušky na tři její reálné úseky. Zájemci o tuto, stále ještě novinku, budou mít příležitost zakoupit jí během čtvrtého podniku letošního dvoudenního šampionátu hned na více prodejních místech.

Rally Bohemia je již od svých prvopočátků úzce spjata s Mladou Boleslaví. Je proto logické, že právě zde se budou nacházet hned dvě prodejní místa, kde bude možno hru pořídit. Jedno z nich bude po celou dobu konání soutěže v servisní zóně, kde během technických přejímek bude mezi desátou a jedenáctou hodinou ve stánku jako host Veronika Havelková. Fanoušci budou mít možnost získat autogram této spolujezdkyně, která se v posledních dvou letech stala dvorní navigátorkou Pavla Valouška. Oba se na vývoji hry také podíleli a samozřejmě v ní nemohou chybět.

Druhým prodejním místem bude pivnice restaurace Rožátov (Ptácká ulice, číslo popisné 231), která je místem častých setkání motoristických sportovců a vedle vynikající kuchyně nabízí i nejlepší tankovou Plzeň ve Středních Čechách.

Třetím prodejním místem v dosahu rychlostních zkoušek letošní Rally Bohemia bude podniková prodejna Pivovaru Svijany a.s, situovaná přímo do areálu zmíněného pivovaru (obec Svijany č.p. 25).

Atraktivní hostesky pak vyrazí se hrou i na divácká místa u tratí rychlostních zkoušek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!