23. 8. 2016 19:02 − 1234× − 0

Prožij barumku naplno ve Zlatém jablku!

Dlouhých čtrnáct dní si můžete užít šestačtyřicátý ročník BCRZ na plný plyn ve zlínském obchodním a zábavním centru Zlaté jablko.

Dlouhých čtrnáct dní si můžete užít šestačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín na plný plyn ve zlínském obchodním a zábavním centru Zlaté jablko. Na letošní barumku se těší každý fanoušek automobilových soutěží a jednu z nejvýznamnějších rally v Evropě můžete zažít právě ve Zlatém jablku. Připraven je bohatý program se zlatým hřebem v úterý 23. srpna, kdy se uskuteční od 18:30 hodin autogramiáda jezdců rally, kterou doplní charitativní akce Jedu na dřeň, jejímž cílem je rozšířit základnu registru dárců kostní dřeně. Od 15:00 hodin je připraveno na náměstí před Zlatým jablkem zábavné odpoledne pro děti.

Zlaté jablko ožilo od pondělí 15. srpna blížící se Barum Czech Rally Zlín. Obchodní a zábavné centrum se stalo jedním z míst, kde je možné zakoupit si ve stánku permanentky i široký sortiment suvenýry, připravena je navíc výstava zajímavostí a fotografií z předchozích ročníků zlínské rally. V obchodním centru jsou nainstalovány výstavní tabule s fotografiemi a zajímavými informacemi z předchozích úspěšných ročníků rally. Na místě bude také historický automobil Bugatti. „Vycházíme vstříc všem zájemcům o Barum Czech Rally Zlín a spolupráci z minulých let jsme rozšířili o další aktivity jako je prodej permanentek, autogramiáda a soutěže, ve kterých je možné vyhrát například spolujízdu v rally autě řízeném profesionálním závodníkem,“ pověděl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka

Zlaté jablko pořadá ve spolupráci s organizátory barumky tři dny před startem rally v úterý 23. srpna zábavné odpoledne pro děti i dospělé a soutěžní kvíz o ceny. Jeho vrcholem bude od 18.30 hodin autogramiáda jezdců rally, které se zúčastní například čtyřnásobný vítěz zlínské rally Jan Kopecký, úřadující evropský šampion Kajetan Kajetanowicz, Brian Bouffier z Francie, rychlý Rus Alexej Lukjaňuk, nebo čeští jezdci Jaromír Tarabus, Pavel Valoušek, Tomáš Kostka, Jan Černý a Antonín Tlusťák. Populární autogramiádu doplní charitativní akce Jedu na dřeň, jejímž cílem je rozšířit základnu registru dárců kostní dřeně. Přímo zde bude odběrní místo s možností zapsání do registru. „Pro nejmenší příznivce rally jsme připravili na úterní odpoledne dětský den. Ve Zlatém jablku si mohou děti vymalovat závodní vůz, zatímco na náměsti jsou pro ně připravena odrážedla, skákací hrad nebo malování na chodníku. K prohlédnutí budou rovněž závodní vozy včetně speciálů z Rally Dakar,“ uvedl Ing. Jan Regner, zástupce ředitele Barum Czech Rally Zlín.

Připraveny jsou rovněž soutěže o velmi lákavé ceny. Na facebookovém profilu Zlatého jablka to bude fotosoutěž, kde je hlavní cenou spolujízda v závodním autě nebo různé VIP balíčky. Ve vědomostní soutěži, které se mohou fanoušci zúčastnit přímo ve Zlatém jablku, pak je možné vyhrát let vrtulníkem nad rychlostní zkouškou. Soutěž probíhá až do 25. srpna. Žhavou novinkou je konání závěrečné tiskové konference v neděli 28. srpna s nejlepšími posádkami barumky v přízemí Zlatého jablka.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!