23. 8. 2016 20:16 − 1160× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rally Deutschland

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Deutschland 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Deutschland 2016

Rally Deutschland 2016, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 490 lidí. Chtěli jste především vítězství Sebastiena Ogiera (v 83 % případů) a ten také vyhrál. Druhé místo Daniho Sorda tiplo správně 16 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Thierry Neuvilla na třetí pozici, brali jste body (22 %). Ve WRC2 jste nejvíce věřili Janu Kopeckému (75 % tipů), ale první místo brál Esapekka Lappi (19 %). V rámci skupiny RC4 jste nejvíce věřili domácímu Marijanu Griebelovi (55 %) a to se také ukázalo jako dobrá volba.

Nejúspěšněji z deváté soutěže MS natipoval tipující clint, který získal 29 bodů (nstrovs jako zahraniční tipující se nepočítá). Výherce se může těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozve na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvádí mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na Barum Czech Rally Zlín 2016.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!