27. 8. 2016 06:53 − 2190× − 0

Rally sraz Škoda je za dveřmi

Přijeď s námi oslavit náš 30. celostátní sraz Škoda, 15 let ŠKODAteamu, bude to opravdu veliký!

Ahoj škodováku,

přijeď s námi oslavit náš 30. celostátní sraz Škoda, 15 let ŠKODAteamu, bude to opravdu veliký! Vzali jsme totiž náš tradiční Rally sraz ŠKODA a ten jsme ještě pořádně připepřili :)

Těšit se na tebe budeme v pátek 2. září od 12 hodin. Na závodící posádky bude čekat administrativní, technická přejímka a seznamovací jízdy. Tuneři budou mít čas se v klidu ubytovat, připravit auta a poklábosit. Na večer je připraveno AUTO KINO a promítat budeme kultovní film Upír z Feratu.

Sobotní dopoledne bude probíhat v záplavě soutěží. Nejhezčí vozy srazu, nejhlasitější výfuk a aparatura, manuální zručnost i poznávačka. Ve stánku pořadatelů se na tebe bude čekat úřadující Dívka ŠKODAteamu Šárka Lisová a představí ti nový kalendář na rok 2017 a samozřejmostí je i autogramiáda. Svoji účast přislíbili i kluci z "Feldou do Číny", přijďte si poslechnout jejich historky i prohlédnout s čím přijeli.

Ve 12 hodin odstartujeme z kempu závod o pohár ŠKODAteamu a na závodící posádky čeká celkem 20 kilometrů na uzavřené trati. Divácky nejzajímavější a nejnavštěvovanější Čínovský okruh a Koráb. Tuneři budou z kempu odjíždět ve 13:30 a čeká na ně sprint, spanilá jízda čínovským okruhem a sledování RZ4 Čínov.

Večer se zas všichni sjedou v kempu. Čeká nás promítnutí klipu ze srazu a vyhlášení výsledků.

A pak začnou ty pravé oslavy, pro účastníky i pořadatele :) Rozdáme Vám a společně vypustíme lampiony štěstí, třeba do dalších let ŠKODAteamu :) Připraven bude Open Air festival, kde společně s kapelou Snikers zavzpomínáme na první srazy. Kolem 23. hodiny nás bude čekat pořádný striptýz a vězte že to bude ten nejostřejší striptýz co kdy v životě uvidíte ;)

A pak už budeme jen pařit, oslavovat a užívat si až do ranních hodin ;)

Chceš se podívat na program srazu, registrované posádky? Mrkni sem. Chceš se podívat jak vypadá náš „běžný“ Rally sraz? Mrkni sem.

Přijeď s námi oslavit 15 let ŠKODAteamu, 30 srazů. Nudit se rozhodně nebudeš ;)

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!