30. 8. 2016 10:22 − 1296× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Barum Rally

Přinášíme Vám vyhodnocení z Barum Rally 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Barum Rally 2016

Barum Czech Rally Zlín, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 482 lidí. Chtěli jste především vítězství Jana Kopeckého (v 94 % případů), a ten také vyhrál. Druhé místo Tomáše Kostky tiplo jen pramálo z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Jana Černého na třetí pozici, brali jste body. V rámci mistrovství Evropy jste také nejvíce fandili Janu Kopeckému (opět 94 %). V rámci třídy 6 přišlo nejvíce tipů na Marijana Griebela (56 %), zvítězil ale jednoznačně jeho týmový kolega Chris Ingram, kterého jste tipovali na prvenství ve 29 % tipů.

Nejúspěšněji z předposlední soutěže MČR i ME natipoval tipující Zudarek, který získal 19 bodů. Výherce se může těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozve na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!