19. 9. 2016 18:43 − 1439× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rally Liepāja

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Liepāja 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Liepāja 2016

Rally Liepāja, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 318 lidí. Chtěli jste především vítězství Ralfa Sirmacise (v 47 % případů), a ten také vyhrál. Druhé místo Alexeye Lukyanuka tiplo správně 19 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Siima Plangiho na třetí pozici, brali jste body (8 %). V rámci ERC2 jste nejvíce fandili Lukyanukovi (opět 97 %). V rámci třídy RC4 přišlo nejvíce tipů na Chrise Ingrama (63 %), zvítězil ale jeho týmový kolega Marijan Griebel, kterého jste tipovali na prvenství ve 14 % tipů.

Nejúspěšněji z předposlední soutěže ME natipovali tipující deckdeck a hlavra, kteří získali 19 bodů. Výherce se mohou těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na Tour de Corse.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!