23. 9. 2016 17:52 − 4930× − 1

Svatební boom v krumlovském automotoklubu

Rok 2016 se zapíše do historie ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov jako rok svatební.

Rok 2016 se zapíše do historie ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov jako rok svatební. Hned tři členové ředitelství jihočeské soutěže do toho letos, jak se říká, praštili.

Po červencové svatbě hlavního činovníka pro bezpečnost Tomáše Musila připravil na konci prvního prázdninového měsíce pořádnou veselku vedoucí trati Michal Mikeš, jehož společně s nevěstou Veronikou a jejich několikaměsíčním synem Marečkem Sebastienem (hezké jméno, že?) z obřadu doprovázela kolona automobilových veteránů. Samotní novomanželé si navíc pořádně vychutnali spanilou jízdu ve Škodě 130 RS nebo skutečnou průjezdní kontrolu připravenou týmem pořadatelů. Chybět samozřejmě nemohl jízdní výkaz do budoucího společného života.

Vůně benzinu byla cítit také o třetím zářijovém víkendu, kdy z přítelkyně Lucie udělal svou právoplatnou manželku bývalý soutěžák a ředitel Rallye Český Krumlov ve výslužbě Jindřich Kunc. O dvou Škodách 130 RS a historickém Fordu Escort MK II „Kuna“ věděl. Další speciály včetně Volkswagenu Polo GTi, s nímž úspěšně závodil na počátku 21. století ve třídě N2, ho ale hned po skončení obřadu překvapily. Nabídku usednout za volant a ujet s tímhle autem aspoň pár set metrů tak Jindra nemohl odmítnout, jen nehořlavé spodky a kombinézu tentokrát vyměnil na košili, slušivou vestu, kravatu a oblek. Ještě předtím se však musel vykoupit z nasazené kukly, přilby, nové evoluce systému HANS a koule u nohy.

Všem novomanželům přejeme hodně spokojených životních kilometrů a vyhraných erzet! Jen do řízení si od svých navigátorek nenechte moc kecat… :-)

Parťáci z ÚAMK AMK Rallye Český Krumlov & ČK motorsport

Foto: Petr Skřivánek a Milan Havlík

Komentářů celkem: 1
23. 9. 2016 20:071
0 0
Všem zúčastněným hodně štěstí do života a manželkám snad jen přání, ať mají pro ten náš koníček pochopení smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!