20. 10. 2016 17:50 − 1451× − 0

Doprovodný program na rally si užijí hlavně děti

Doprovodný program závodu The Most RALLY #1 pořadatelé zaměřili zejména na děti.

Doprovodný program závodu The Most RALLY #1, který se pojede v areálu mosteckého autodromu jako rallyexhibice v sobotu 29. října, pořadatelé zaměřili zejména na děti. Těšit se mohou na skákací race zónu, atrakce na dopravním hřišti či soutěže. Všichni si pak užijí show před slavnostním cílem, mohou navštívit servisní zónu závodníků a zónu pro vystavovatele. Každý se také může nechat zdarma vyfotit v ostrém závodním voze Škoda Octavia Cup třetí generace.

Fotokoutek v kokpitu speciálu, který se zúčastnil letošní obnovené premiéry oblíbeného okruhového seriálu Škoda Octavia Cup, připravila pro všechny milovníky motoristického sportu a vyznavače rychlých a silných aut společnost ČEPS. „Diváci tak mají jedinečnou příležitost si za volant závodní Octavie přímo sednout a vychutnat si pocity jezdce. Tento zážitek budou mít navíc díky fotodokumentaci uchovaný do budoucna pro sebe i své blízké,“ láká do areálu autodromu jeho obchodní a marketingová ředitelka Jana Svobodová.

Mezi dosud přihlášenými jezdci na letošní rally nechybějí zajímavá jména ostřílených soutěžáků, například Lukáš Pondělíček na Citroënu C2R2 Max, Martin Hudec se Škodou Fabií R5 či loňský absolutní vítěz Rallysprint Série Ondřej Bisaha s Fordem Fiesta R5. Na sever Čech dorazí také Břetislav Enge, který usedne za volant historické Škody 130 LR. Navigovat mu bude stejně jako loni dcera Lucie.

I když je závod vypsaný jako volný sportovní podnik, a posádky si tak nerozdělí žádné mistrovské body, organizátoři přesto udělali pro jejich motivaci maximum. Všechny týmy jsou osvobozeny od startovného, první tři posádky v kategorii vozů s oběma poháněnými nápravami a první tři v kategorii vozů s jednou poháněnou nápravou získají navíc finanční odměnu. Celkem si rozdělí 60 tisíc korun.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!