10. 12. 2016 06:32 − 1045× − 0

Bratři Szejové uzavřou povedenou sezónu Rally Barborkou

Již tuto sobotu se odehraje druhý prosincový start týmu GK Forge Rally Team.

Již tuto sobotu se odehraje druhý prosincový start týmu GK Forge Rally Team. Po Pražském Rallysprintu přišel nyní čas na Polsko a Varšavu – 54. Rally Barborka již čeká. Podobně, jako předrokem, Jarek a Marcin Szejové odstartují Subaru Imprezou – vítězným autem skupiny N z českého šampionátu. Tým přiveze do hlavního města celkem dvě auta, protože druhé Subaru využijí Sebastian Frycz a Maciej Wodniak – tento víkend Vám nabízíme hned dvojitou dávku emocí!

Jarosław Szeja: "Bohužel, ale až do prosince jsme museli čekat, abychom se mohli objevit před polskými fanoušky, ale velmi se na tento závod těšímě. Minulý rok se nám zde všechno podařilo, ale na Karowé jsme trefili na špatné podmínky, takže máme šanci vše dohonit. Nemáme zde k dispozici krátké a rychlé úseky, ale důležitá je příležitost utkat se všemi polskými týmy, se kterými jsme nezávodili tak dlouho. Naše motivace je obrovská a velmi nám záleží na dobrém výsledku, kterým bychom mohli uzavřít tuto sezónu. Doufám, že nás fanoušci vřele přivítají a poděkujeme jim skvělou jízdou.

Ve Varšavě nás budou podporovat partneři, díky kterým jsme mohli závodit celou českou sezónu. Barborka bude takovou formou poděkování pro GK FORGE – kovoobráběčství, ROTO, DARMA, DECO-CAR, EUROGOLD, MINIMAX, VIRALSEED, STŘEŠNÍ KRYTINY PNIOK SYLWESTER, MOTOWIZJA a portál OX.PL, děkujeme za jejich pomoc a podporu. S celým týmem GK Forge Rally Team Vás srdečně zveme tento víkend na 54. Rally Barborka 2016. Nashledanou!”

Marcin Szeja: "Barborka, ikdyž nazývaná rally, je především show. Je to závod, který přitahuje velké množství fanoušků, ale z mé perspektivy je to výzva docílit našeho času nebo i nesplést cestu a neztratit se. Škoda, že na Barborce je tak málo šancí k blízké rivalizaci, s jistotou by to mělo vliv na větší aktaktivnost závodu. Boj to bude těžký, protože každý chce získat postup na Kritérium Karowa a o to zde vlastně jde. Ten úsek byl vždy v naší zemi spíše kultovní. Máme více než 40 soupeřů v nejsilnější třídě, proto zde není místo na žádné chyby. Doufám, že to bude pozitivní víkend a povedené zakončení pro nás i naše fanoušky.”

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!