17. 1. 2017 18:01 − 4923× − 27

Tipovačka 2017

Nová sezóna začne již ve čtvrtek v Monte-Carlu a s ní i nový ročník populární tipovačky.

Nová sezóna začne již ve čtvrtek v Monte-Carlu a s ní i nový ročník populární tipovačky.

Podobně jako loni budou pro tipování otevřena i různá národní a jiná mistrovství, vše je zatím otevřeno a nespěchá to. Každopádně pro české celoroční tipování budeme počítat české soutěže a soutěže MS. Odpadá tak ME (bude se tipovat samostatně). Mělo by to tak být 26 kol, ale jisté to ještě není (proč třeba nevypsat i historickou Vltavu?).

Pravidla se jinak letos nemění. Tipuje se deset nejlepších celkově + tři ve vybraném šampionátu + tři ve vybrané třídě. Někdy to není jednoduché zvolit, třeba Rallye Monte-Carlo moc možností nenabízí, a tak je vybrané WRC2 a k tomu RC2 (pro WRC2

Pro letošní rok jsme se rozhodli rozdávat výhry z vlastních zdrojů. Z každého kola budeme odměňovat tři nejlepší tipy a možná ještě někoho navíc bez žolíka. Uvidíme, šetřit na vás nebudeme:)

Alespoň zpočátku si budete moci i vybírat, jakou ze tří výher chcete získat. Tady jsou možnosti.

1) Kniha Rally all-in od Petra Poulíka, který je věnoval do soutěže.

2) Tričko eWRC-results.com (to vám ukážu až při vyhodnocení Rallye Monte-Carlo)

3) 3D podložky pod SPZ eWRC.cz – eWRC-results.com

Tak už máte natipováno na Rallye Monte-Carlo?

Komentářů celkem: 27
19. 1. 2017 07:33 Upraveno 07:36
0 0
Shacki, nejsem si jistý. Mně komplet zmizely tipy na WRC, zůstaly jen WRC2 a RC2. W10 + chrome. 19.1. v 7:25.

EDIT: Na druhý pokus už OK.
Původně napsal Shacki


Dnes večer jsme tam po nějaký čas měli chybičku a po minutě se web znovu nahrával, je to opravené a už tě to půjde
19. 1. 2017 11:54
0 0
Ať se snažím jak se snažím, tipy se mi po cca minutě opakovaně mažou..jak na chromu na na mozille..dá se s tím něco dělat?
19. 1. 2017 12:02
0 0
Nenatipuju ani kdybych se rozkrájel!!!!
19. 1. 2017 12:30
0 0
Jsem moc rád, že tipovačka opět začíná a že opět máme možnost se nejen s kamarádama porovnávat a "štengrovat". Taky je dobře, že projekt tipovačky nezamrzl jak říká Shacki na regionální úrovni, ale našlo si k němu cestu množství zahraničních fandů. Tato databáze(ewrc-results) a její propojenost v různých ohledech je naprosto parádní a velké díky za ni. Zpět ale k tipovačce, ke které bych měl připomínku/myšlenku. Už leta mi vrtá hlavou ocenění za pořadí v této soutěži. Je parádní, když se redakci ewrc podaří zajistit partnera na skutečně hodnotné ceny( v minulosti golasady, bundy,pneuservis, piva, atd...). Ale vzhledem k množství tipujících, by bylo zajímavé ocenit třeba 10-15 lidí v celkovém pořadí. A vůbec nejde o to mít ceny za tisíce. Věřím, že o to žádnému tiperovi nejde. A jak bych si to představoval? Mnoho z Vás z ewrc objíždí drtivou většinu tuzemských soutěžáckých akcí. Jezdci, šéfové týmů atd. jsou Vašimi kamarády. Věřím, že některé týmy by s ochotou poskytli třeba trička, čepice, nálepky. Je přece krásné zarámovat si doma plakát např. "pro vítěze ewrc tipovačky 2017 - Vašek Pech/Roman Kresta/atd.." Samozřejmě, třeba je věc podstatně složitější, hlavně zejména kvůli času nebo z jakéhokoliv jiného důvodu. V tom případě vemte můj nápad s omluvou jako pohled lajka smajlík
19. 1. 2017 13:16
0 0
Původně napsal marek.du
Nenatipuju ani kdybych se rozkrájel!!!!

reloadni si natvrdo stránku, máš starou verzi v cachi prohlížeče
19. 1. 2017 19:22
0 0
Shacki, při prohlížení ewrc-results.com v mobilu mi u aktuálně prohlížené soutěže vždy "svítí" jen jeden z odkazů "výsledky RZ", "harmonogram", "přihlášení" atd... Ostatní jsou sice taky aktivní, ale musím na ně kliknout naslepo a pak teprve se zobrazí název, ale zmizí zase ten původní... Nevím jestli je chyba jen u mě nebo to tak má i někdo jiný.
Jinak ale nové přizpůsobení pro displej mobilu parádní práce! smajlík
19. 1. 2017 20:03
0 0
Při tipování se mi všichni natipovaní vymazali, asi 5x se to nedařilo. Kde je chyba??
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!