Malcolm Wilson: Týmová režie nebude

Šéf M-Sport neplánuje zasahovat do souboje jeho dvou jezdců Ogiera a Tänaka o lepší umístění na pódiu.

Po druhé etapě se na stupních vítězů vyskytují hned dva vozy M-Sportu, což je situace, na kterou jsme v posledních letech již odvykli. Šéf týmu Malcolm Wilson se pak před startem třetí etapy nechal slyšet, že do interního souboje mezi Sébastienem Ogierem a Ottem Tänakem nebude zasahovat a nechá oba jezdce jet dle libosti a bojovat až do cíle. "Chceme vidět souboj a to je také to, proč sem diváci přijeli. Chceme, aby oba bojovali na limitu. Ještě nás čeká dost kilometrů v náročných podmínkách, ale i tak mají povolení k tomu, aby spolu bojovali," říká k týmovému souboji Malcolm Wilson.

Sébastien Ogier včera ztratil nějakých 40 sekund v příkopu, ale jak pro autosport.com přiznává, ještě si pořád nenechal zajít chuť na čtvrté monacké vítězství v řadě. "Nic není nemožné, zejména když si vezmeme dnešní různé možnosti volby pneumatik. Budu se soustředit na svůj výkon, pojedu co nejlépe a chci se opět cítit pohodlně v autě. Pokud dojedu do Monaka na stupních vítězů, tak budu spokojený, nechci totiž jít kvůli vítězství do absolutního risku. Monte je prostě jedinečné a chci, i kvůli divákům, předvést to nejlepší," uzavírá rodák z Gapu a tím pádem domácí jezdec na tratích Seb Ogier.

Na druhé straně pak máme Ott Tänaka, jenž v sobotu plánuje nesledovat Ogierovy časy a jet si svou vlastní rally. "Je tu doma, takže možná má nějaké triky v rukávu. Můj plán je, že s ním nebudu bojovat. Chci si jet tak, jak doposud jedu. Seb byl v pátek odpoledne opravdu rychlý a já se jeho tempa nechytal. Nechám ty dva na čele bojovat a uvidíme, co z toho vzejde," naráží na taktiku když se dva perou, třetí se směje, Ott Tänak.

Komentářů celkem: 1
21. 1. 2017 11:50
0 0
Klobouk dolů před Tanakem, vyzrálý názor. Možná nakonec to bude on kdo bude slavit, právě proto, že nejel hranu.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!