Ondřej Plšek - eWRC.cz
15. 9. 2007 22:51 − 11037× − 202

Colin McRae tragicky zemřel!

V sobotu odpoledne přišel při letecké havárii o život Colin McRae.

Zdá se, že série tragických událostní poslední doby stále nebere konce. Dnes odpoledne došlo k leteckému neštěstí poblíže domu Colina McRae, když se zde zřítil na zem vrtulník. Podle mluvčího Strathclydeské policie havárii nikdo nepřežil a policie stále není schopna říct, kolik si havárie vyžádala obětí na životech. Agent Colina McRae Jean-Eric Freudiger řekl, že vrtulník pilotoval sám Colin McRae.


Colin McRae *5. 8. 1968 †15. 9. 2007

Zatímco BBC přímo o smrti mistra světa z roku 1995 nepíše, tak server timesonline.co.uk již imformuje o smrti tohoto skvělého jezdce. Tragédie je však pravděpodobně ještě horší než se zdá, podle informací přišel o život i Colinův pětiletý syn Johnny.

Komentářů celkem: 202
18. 9. 2007 00:39
0 0
smajlíksmajlíksmajlík Nemohlo přijít nic horšího než-li smrt takového špičkového jezce. Nikdy na něj nezapomenu.Čest jeho památcesmajlíksmajlík
18. 9. 2007 22:03
0 0
Do poslednej RS odštartoval najväčší burlivák a strelec v histórii rally. Je mi veľmi ľúto, že už neuvidím jeho excelentné prejazdy. Je mi ľúto, že už nikdy nebude môcť povedať teamu po každej veľkej "rane", ako si to mohol dovoliť iba on Colin Mc Rae "tam máte to svoje posr..é auto". Bol to jazdec, vďaka ktorému sa rally dostala temer do každého PC na tejto planéte. Je mi ľúto, že na štart poslednej RS mu Pán Boh nanominoval do cocpitu, ešte ďalších troch spolujazdcov. Úprimnú sústrasť rodine. Veľa šťastia Colin ... budeš nám veľmi chýbať.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!