Seznam.cz bude bojovat o motoristické vteřiny

Český internetový vyhledávač Seznam.cz se pouští do sportovního boje o cenné vteřiny v nejprestižnější motoristické disciplíně – rally.

Český internetový vyhledávač Seznam.cz se pouští do sportovního boje o cenné vteřiny v nejprestižnější motoristické disciplíně – rally. První soutěž pojede už v březnu – tradiční Valašskou Rally.

Společně s obchodními partnery APM Automotive a Enterprise Media vybudoval Seznam.cz svůj vůbec první Seznam.cz Rally Team. V motoristické sezóně rally 2008 bude tento tým provozovat dva zcela identické a špičkové rally speciály Mitsubishi Lancer EVO IX, které vznikly v renomovaných dílnách firmy KORNO Motorsport. S nimi se chystá na účast v českých i evropských rally soutěžích.

„Kromě sportovního adrenalinu chceme našim obchodním partnerům nabídnout i atraktivní reklamní plochu, především na našich závodních vozech,“, říká manažer Seznam.cz Rally Teamu Radek Majer.

Tým, který ve spolupráci Seznamu a jeho partnerů vznikl, disponuje dvěmi vozy Mitsubishi Lancer EVO IX. Do technického týmu jsou najati špičkoví mechanici, kteří v těchto dnech dokončují stavbu doprovodných vozidel a technického zázemí týmu.

Nejdůležitější však bude jezdecké obsazení. Příznivci rally se mohou těšit na zvučná jména. Partnery týmu se staly firmy Enterprise Media a APM Automotive. „Věříme, že se náš tým na tratích českých a evropských rally podniků neztratí a bude nás důstojně reprezentovat,“ komentuje soutěžního ducha Seznamu ředitel Pavel Zima.

Prvním závodem, který Seznam.cz pojede, je už koncem března Valašská Rally. Informace o jezdeckém obsazení, názory týmových posádek i zákulisí týmu zveřejní Seznam.cz dva týdny před začátkem soutěže.

Komentářů celkem: 44
8. 3. 2008 08:1041
0 0
Sestava je Ducháček - Grönholm.
8. 3. 2008 14:0242
0 0
nééé gronholm to nebude si myslimsmajlík...smajlík
8. 3. 2008 14:3243
0 0
speedersmajlík) to by bylo co .) to by sme cumeli .)
16. 3. 2008 21:0144
0 0
Ten tajnej jezdec, je Luboš Novák. Prý už si testoval nového lancera v okolí Korna. Je to podnikatel a milonář.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!