Seznam.cz Rally Team testoval

Sláva Ducháček a Karel Trněný testovali své nové vozy před Valašskou rally.

Na čtvrtek 20. března si Seznam.cz Rally Team naplánoval testy v domažlickém okrese s novými vozy Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen Korno Motorsport. Místní matadoři Sláva Ducháček a Karel Trněný, oba přihlášeni pod hlavičkou Seznam.cz Rallye Teamu na nadcházející moravskou soutěž, si měli upravit nastavení nových aut dle svého přání. Počasí neporučíš, a tak „ten nahoře“ pilotům připravil těžké podmínky – vlhko, mokro a nakonec souvislou sněhovou pokrývku. Na Valašsku se ale lehké podmínky očekávat nedají, takže snad i ten sníh přišel vhod (jezdcům).

Oba měli možnost konzultoval nastavení se stavitelem obou aut – Karlem Trojanem, který byl přítomný po celou dobu testu. První kolo provezl Slávu Ducháčka člověk z nejpovolanějších – pětinásobný mistr České republiky v rally, Václav Pech jun.

Design obou vozidel je na oko velmi koukatelný. Rozdíl mezi vozy je pouze v barvě zadní části karoserie. Karel Trněný (na Valašsku s Petrou Mynářovou) bude mít onu část černou s reklamou sázkové kanceláře, Sláva Ducháček (s věrným spolujezdcem Petrem Dufkem) modrou v návaznosti na svého dlouholetého partnera.

Na testovacím úseku v délce asi 2,5 km rychlejšího charakteru se poctivě střídali oba závodníci. Na sníh vyrazil první Kdyňan Sláva Ducháček a s efektním pojetím jízdy prohrnul cestu pilotovi druhého Lanceru Evo IX.

Připomeňme, že mistr ČR ve sprintech za rok 2007, Karel Trněný, pojede v týmu internetového vyhledávače 6 závodů MMČR. Po letech ve dvoukolkách Sláva Ducháček přestupuje do kategorie čtyřkolek a za Seznam.cz Rally Team se zúčastní většiny ze soutěží obou českých šampionátů. Dalšími jezdci, kteří budou doplňovat tyto dva piloty jsou Karel Trojan a Radek Majer.

Exkluzivní video z testu (kvalita nic moc, ale nikdo jiný netočil :-))

Komentářů celkem: 26
22. 3. 2008 22:55
0 0
Byl jsem na Petákově testu a když to porovnám s videem v tomto článku, tak zaplať bůh za každý pořádný auto! Ti Myšáci jsou fakt tak na víkend pro rohlíky smajlík.
A teď do mě smajlík
sebloeb
23. 3. 2008 08:03
0 0
Desing pěknej ... ted aby to fungovalo tak jak má ! smajlík
sebloeb
23. 3. 2008 08:05
0 0
to skopy : Vono taky , ta cena je někde jinde a ne každý má tolik peněz jako třeba Peták nebo Kopeckej smajlík
23. 3. 2008 13:43
0 0
skopy:skopy skopy,ono ty Evo9,co jsou na víkend pro rohliky,jsou za třikrát menší peníze téměř na úrovni těch S2000,takže na víkend pro rohlíky je asi i ten Petákův Peugeot S2000,jen si za něj budeš muset trošičku připlatit.smajlík
24. 3. 2008 15:20
0 0
druhé video z testu Seznam.cz rally teamu je na http://www.stream.cz/video/11/53932-test-seznam-cz-rally-teamu
24. 3. 2008 17:29
0 0
To daffy: Nj, tak beru zpět z článku to slovo "exkluzivní"... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!