Virtuální rozpis pro Německou rally

Pořadatelé Německé rally připravili pro posádky DVD s filmovým záznamem všech letošních rychlostních zkoušek.

S absolutní novinkou v mistrovství světa přichází pořadatelé letošní Německé rally. Všech 19 rychlostních zkoušek natočili na video a následný film pak vypálili na nosiče DVD. Smyslem tohoto počinu je poskytnout novým posádkám lepší přehled o rychlostních zkouškách a také zamezit případnému chaosu při sepisování rozpisu.

Organizátor má tento nápad posvěcen i od FIA a tak bude před samotnou soutěží odesláno zdarma přibližně 200 DVD jednotlivým posádkám, týmům a funkcionářům. "Jedná se o světovou novinku se zaměřením na bezpečnost a současně to je velká pomůcka všem nováčkům," řekl ředitel soutěže Armin Kohl. Na videu budou označeno i stanoviště radiobodů a jednotlivých pořadatelů. Film je možno si pouštět libovolně často.

Komentářů celkem: 21
4. 6. 2008 22:0221
0 0
Když jsem ve svém povídání o úrovni našeho rallysportu někdy v lednu letošního roku projevil své přání uspořádat v budoucnu něco pod pracovním názvem "DVD - rally" , tedy soutěž bez nutnosti absolvovat tréninkové jízdy s pouze jedním kontrolním průjezdem tratě až v den závodu a to už v závodním voze, mnozí mě tady odsuzovali, co je to za blbost. Snad čas ukáže, že to až zase takový nesmysl přeci jenon není.Myslím, že se blíží doba, kdy několikadenní tréninkové jízdy pod tlakem místních obyvatel už nebudou možné. Tento způsob trénování by byl schůdným, byť ne ideálním řešením.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!