Jan Jelínek se omlouvá z Rally Tišnov

Posádka zlínského Autoline Rally Teamu se letos bohužel nezúčastní krásné a divácky oblíbené soutěže Eurostroj Rally Tišnov.

Posádka zlínského AUTOLINE Rally Teamu se letos bohužel nezúčastní krásné a divácky oblíbené soutěže Eurostroj Rally Tišnov. Team poslal pořadatelům omluvenku ve středu s tím, že termín soutěže je příliš blízko právě ukončených závodů v Hustopečích.

"Mrzí mě to, ale s podáním přihlášky jsme se tentokrát asi trochu unáhlili. Termíny obou podniků jsou pro nás příliš blízko u sebe a nestihli bychom vše připravit na sto procent. Loni jsme byli v Tišnově druzí a je to naše poměrně oblíbená soutěž s pěknými erzetami. Letos ji ale budeme muset vypustit a naplno se tak soustředit až na další závod velkého mistrovství," říká Jan Jelínek.

Červeno-bílé Mitsubishi Lancer Evo IX tak uvidíme na startu o dva týdny později v rámci Horácké Rally Třebíč.

Komentářů celkem: 6
4. 6. 2008 15:21
0 0
Tak to je prů... těšil jsem se na něho. Hustopeče jel skvěle.
4. 6. 2008 16:12
0 0
Tak to je škoda...taky jsem se těšil. Byl jsem i loni.
Chlapi určitě slavili a slavili - a najedou středa smajlíksmajlíksmajlík
4. 6. 2008 16:17
0 0
Jelínek mě mile překvapil a jsem rád za kždou soutěž, kde se objeví. Avůbec na to nemá vliv rána ze Šumavy, u které jsem byl a která vypadala hodně zajímavě.
4. 6. 2008 16:43
0 0
Tak to je škoda,Minařík prej taky nepojede,prej je fabie prodaná...
4. 6. 2008 17:05
0 0
Luba jede,v klidusmajlík
4. 6. 2008 22:42
0 0
Hoši co blbnete,šak Vlasťa má dvě Fábky,tak proč by Luba nejel,jedině,že by snad střelil hned oě,ale tolik štěstí asi nemáme nikdo.Luba je kapacita,škoda jen,že nejezdí i velký mistrák s nějakou hodně dobrou S1600.Jinak Honza Jelínek jezdí velice pěkně,jen aby se mu konečně dařilo tak jako v Hustopečích.Do příštích závodů držím palec....
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!