9 WRC v Praze!?

Kolik špičkových speciálů WRC pojede nakonec na Pražském Rallysprintu? Podle nás devět.

I přes nejrůznější omezení jsou speciály WRC kořením automobilových soutěží rally. Dychtiví fanoušci už netrpělivě čekají na startovní listinu XIV. TipCars Pražského rallysprintu a budou tam nejdříve hledat ty přihlášené, kteří v Praze provětrají techniku WRC. Nám se podařilo zjistit, že s největší pravděpodobností bude na prosincovém rallysprintu startovat až devět těchto skvostů! Pojďme si nyní zrekapitulovat, kdo by se mohl s „wrcem“ na Strahově ukázat. Začneme od těch víceméně jasných.

1. Emil Triner – Škoda Octavia WRC – excelentní jezdec, šoumen a miláček diváků. Pražský Rallysprint bez Emila s WRC by byl jen poloviční. Letos tedy celý.

2. Karel Trněný – Škoda Fabia WRC – loňský vítěz, majitel Fabie WRC, který jede účelně tak, jak to vyžadují stopky, a proto i velmi rychle.

3. Josef Peták – Peugeot 307 WRC – Pepík Peták se odměnil za zisk titul mistra republiky startem s WRCem. Že tento motoristický všeuměl nebude wrca šetřit je jasné.

4. Petr Hozák – Subaru Impreza – velmi ambiciózní plán jet celý rok s WRC si dal Petr Hozák. Když jezdil s myšákem, tak ukazoval, že to bokem umí. S WRC to bude pecka.

5. Petr Brynda – Škoda Octavia WRC – kdo viděl loni Peťana na Strahově s A5 Fabií, ten ví, co nás čeká. Zboří diváci po průjezdu Bryndy s WRC Strahov?

6. Igor Drotár – Škoda Octavia WRC – Igorko je českým fanouškům dostatečně známý a víme, co umí. O zábavu by bylo jistě postaráno, když by byl on-line přenos z jeho vozu. I když v Praze kdo ví. Třeba Igor přiveze nějakého „extra“ spolujezdce ;-)

A teď pojďme k těm, o kterých se zatím moc nemluví, jen spekuluje, ale jejich přihláška už dorazila.

7. Jan Vaňáč – Škoda Fabia WRC – kdo tohle předpovídal? Mladý a dravý jezdec krotící obvykle Clio R3. Jak mu sedne ta nejsilnější rally Škodovka?

8. Leszek Kuzaj – Peugeot 307 WRC – o miláčkovi polských fans se dlouze spekulovalo, ale můžeme potvrdit, že Leszek do prahy přijede s dalším WRC. Zábava zaručena.

9. ??? – ??? WRC – devátý jezdec s vozem WRC v Praze je již velmi pravděpodobný, téměř jistý, ale zatím nás chce ještě chvíli napínat. Mohu jen prozradit, že to není žádné „béčko“. Snad mi to prominete… :-) Přijďte na XIV. TipCars Pražský rallysprint a uvidíte sami.

Jak je vidět, máme se na co těšit. Když se k tomu přidá mnoho střelců a bavičů s produkčními vozy, nějaká ta S2000 (mimochodem, z Polska by mohly přijet dvě), atraktivní dvoukolky a divácky velmi oblíbení historici… je z toho hodně zajímavá směs, kterou si snad nenechá ujít žádný fanda rally.

Komentářů celkem: 72
26. 11. 2008 21:16
0 0
no a co Markus? Jako náhradník za Duvala se neujal, asi nemá formu, tak že se na startu objeví místo Passonena, který tesuje ve Finsku evo Xsmajlík
26. 11. 2008 23:00
0 0
9. wrc- Armin Schwarz a Fabka WRC, ucast ako podakovanie ceskym fanusikom za roky podporysmajlík
27. 11. 2008 07:04
0 0
Maestro : smajlíksmajlík no a bude na ní testovat ta svá závaží co plánuje pro MSsmajlíksmajlíksmajlík
27. 11. 2008 17:29
0 0
Nechápu, proč si tu někteří hned dělají srandu z pana Macka. On, hoši, to wrcko aspoň dokázal postavit. Stálo ho to ranec a nehodlá si to rozjebat jen kvůli pár pisálkům na fóru. A narozdíl od vás, ON JEZDÍ. Vy jen melete...
27. 11. 2008 19:37
0 0
Roman: chapem, ale jeho vysledky vravia ze ani na rovinke nedupne. Na tom aute ma byt v top 20 iba zrychlovanim na rovine, zakruty moze predavat. Moj nazor- obdivujem ze postavil WRC, lenze WRC je auto kde sa rozlisuje kto ma talent a kto nie. Historia nam dala X jazdcov ktori vedeli brutalne jazdit, ale prave na WRC nemali. A nie je nic horsie ako ked sa ako divak pozeram na nevyuzity potencial WRC- napriklad v Madarsku na WRC vedia Toth ( kedysi kym nepresiel do IRC), Benik a Spitzmuller. Ostatni sice koncia v top 10 ale vidno ze tie prejazdy uz niesu to prave. No a ked niekto konci s WRC v hlbke pola tak to je na zamyslenie- jednak s autom nevie a jednak WRC su neskutocne naklady- od toho su tu nizsie triedy aby clovek zistil na co ma schopnosti.
27. 11. 2008 20:40
0 0
to Maestro:Zkus si postavit WRCo a pak nám předveď jak se v tom jezdí smajlíkzatáčky můžeš prodávat, a myslím že by jsi prodával i ty rovinky protože jsi si postavil svoje vlastní auto ze kterým pojedeš závody,víš kolik tě to stalo peněz i času a jsi rád že jsi něco takového dokázal ,ale kvůli tomu že se to někomu nelíbí tak nepojedeš přece tak aby jsi to někde rozšlehal, i na té rovince se může stát tolik věcí defekt,brzdy.... a pak zase několik měsíců jsi strávil někde v garáži a dával to do kupy, tak to by se mi opravdu nechtělo.smajlík
27. 11. 2008 21:32
0 0
abarth: Zamyslel by som sa asi nad tym ci ma zmysel jazdit na rely ked nechcem pretekat.
28. 11. 2008 14:19
0 0
ufozt : Vašek by s koloběžkou měl hodně uběhaný nožičky.
Tak Ašín si nožičky neušoupe. Impreza od Vizina i Vizinem jako poradcem pro nastavení. A ten kdo to auto zná tak říká že je super.
28. 11. 2008 14:51
0 0
No ještě by mohl Macek ukázat svoji novou corollu S2000 kterou si dovezl a bude to bomba ůplná!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
28. 11. 2008 15:31
0 0
Bobine úplná smajlík
28. 11. 2008 16:51
0 0
Maestro:jo, jenže dneska je rally o penězích a obzvláště WRCo není levná záležitost,a jak sis mohl všimnout neviděl jsem že by měl Macek na autě nějakého sponzora ta jak má třeba Igor Drotár smajlíksmajlík
28. 11. 2008 18:42
0 0
Náhodou se mi corolla s2000 moc líbí a hlavně jede to!!!Akorát by mě zajímalo jak je to se sponzorem pro Macka když rána s jeho wrc se rovná se skončením s rally...smajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!