Redakce - eWRC.cz
9. 12. 2008 15:52 − 2693× − 4

JNK Studio vydává 4 DVD z celé sezony

Pro všechny milovníky rally připravilo zlínské JNK Studio na konci roku opravdovou lahůdku. Navíc je tu zajímavá soutěž.

Pro všechny milovníky rally připravilo zlínské JNK Studio na konci roku opravdovou lahůdku. Jedná se o kompletní shrnutí celé letošní sezony v podobě dvou šampionátů:
MEDIASPORT.CZ MMČR v rally 2008
MIO GPS MČR ve sprintrally 2008

"Na čtyřech DVD najdete komentované sestřihy z celkem 18 soutěží malého a velkého mistrovství. Jako každý rok je tam spousta on-boardů, krizových situací a napínavých soubojů o vteřiny, protože letošní rok byl opravdu velmi zajímavý. Každý ze šampionátů je na dvou discích a má délku 240 minut. Ve sprintech jsme se navíc věnovali také K4 poháru a historickým vozům," říká Zdeněk Jelínek z JNK Studia. "Letos jsme sice během roku trochu omezili vydávání DVD z větších soutěží, výjimkou je pouze Barum rally, ale o to více jsme si dali záležet právě na přípravě těchto dvou závěrečných sestřihů. Atraktivního materiálu bylo opravdu hodně a věřím, že se výsledek bude líbit."

Oba tituly můžete objednávat na zbrusu novém webu JNK Studia – www.jnk.cz

VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ O SVEZENÍ A DVD ZDARMA

Pro všechny je navíc připravena opravdu bohatá předvánoční nadílka. Všichni, kdo si do Vánoc objednají obě DVD se shrnutím sezóny, dostanou k tomu od nás dárek v podobě DVD, které nikde v nabídce nenaleznete. Možná budete překvapeni, čím se JNK Studio zabývá, když zrovna nenatáčí soutěže českých rallyových šampionátů. A myslíme, že to bude určitě stát za to!

Navíc prvních 100 zájemců, kteří si přes www.jnk.cz objednají oba sestřihy a do poznámky k objednávce napíší heslo "eWRC – po všech stránkách rally", se dostane do slosování. Tři výherci budou mít možnost užít si testovací jízdu na sedadle spolujezdce s Janem Jelínkem ve voze Mitsubishi Lancer Evo IX při přípravě na sezonu 2009 (případně v průběhu sezony pro výherce, kteří nejsou ze Zlínského kraje). Další tři z Vás dostanou navíc DVD Crash 2008.

Losování provede přímo jezdec Honza Jelínek, jakmile dorazí stá objednávka nebo nejpozději do konce tohoto roku. O výsledcích vás budeme samozřejmě informovat zde na eWRC a na webu JNK Studia.

Přejeme hodně štěstí!

Komentářů celkem: 4
9. 12. 2008 16:20
0 0
Bomba!!! A soutěž víc než lákavá! Málem už jsem objednal včera večer, ale takhle se soutěží to bude ještě příjemnější smajlík
Už se těším, třeba to klapne...
9. 12. 2008 18:15
0 0
pěkné asi tím vyřeším jeden dáreksmajlík
10. 12. 2008 07:22
0 0
Tak to je pešek. Já je zrovna včera v poledne objednal smajlík
To se asi s Honzou nesvezu.
11. 12. 2008 15:16
0 0
Jo jo jedno dvd mam objednany.myslim ze bude skvelysmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!