Ondřej Plšek - eWRC.cz
16. 12. 2008 13:06 − 5282× − 103

První oběť ekonomické krize v rally v ČR?

Dle našich informací končí Charouz Racing System.

O čem se již nějaký den spekulovalo se pravděpodobně stává skutečností. Jeden z největších týmů připravující soutěžní vozy pro automobilové soutěže v rally v České Republice pravděpodobně končí. Charouz Racing System, který v loňském roce připravoval auta mimo jiné i mistru republiky v rally Romanu Krestovi rozprodává své vozy a servisní zázemí.

Krize se ale nedotkla jen části Charouz Racing Systemu, který má na starosti oddělení rally, ale vyprodává se zázemí i z okruhů včetně závodních speciálů a motorhomů. Na internetu lze v tuto dobu rovněž najít nabídky na prodej vozů ze soukromého muzea, včetně skvostů jako Audi Quatro skupiny „B“ po Stigu Blomquistovi, Renault Alpine, či Lancii Stratos.

Jaký vliv bude mít útlum Charouz Racing Systemu na Romana Krestu, Václava Pecha, kteří si od týmu pronajímali špičkové Mitsubishi Lancer EVO IX je otázkou. Podle našich informací je ale v příštím roce na tratích Českých soutěží uvidíme, ale pravděpodobně pod hlavičkou jiných týmů.

Komentářů celkem: 103
20. 12. 2008 13:32
0 0
On by nás svezl. Třeba v Brně " nějakou Taxi jízdíčku " . Tak tři kola za pár set tisícovek.Vím,že není jedinej kdo si takhle napumpoval svá konta,ale je tu ted právě na paškálu on . Já ho prostě nemusím.Je to můj názor a nikomu ho nechci vnucovat.
20. 12. 2008 22:18
0 0
No mě A. Charouz povozil, bylo ti v roce 1988/ strašný letopočet, fuj/ na novém brněnském okruhu, kdy jezdil s částečnou podporou Brnocaru a v rámci dnes by jsme řekli reklamní akce to bylo v tehdy špičkové Toyotě 1600 a nebylo to špatné svezení.
O jeho podnikání si myslím své, ale jako jezdec, velmi slušné. Vůbec bych se nebránil povození v Mercedesu DTM.....
20. 12. 2008 22:19
0 0
Dodatek, bylo to zdarma....
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!