Peugeot Sweden končí v rally

Patrick Sandell nemá pro příští rok jistou závodní sedačku. Peugeot France se spojuje s Citroenem pod vedením Oliviera Quesnela.

Podle švédských stránek zport.se se tým Peugeot Sweden příští rok nebude angažovat v rally, pilot Patrik Sandell tedy pro tuto chvíli nemá žádné angažmá na příští sezónu.

V mistrovství světa bude nadále značku zastupovat Peugeot France s novým vedením. "Od 1. ledna 2009 se francouzský Peugeot a Citroen spojí do jednoho celku pod vedením Oliviera Quesnela. Peugeot bude pokračovat ve svém úsilí v IRC s vozem 207 Super 2000 a též bude vyvíjet vůz pro Le Mans. Kromě výše zmíněného se Peugeot bude zaměřovat na nový Peugeot 207 RC pro budoucí třídu R3,“ uvedl šéf Peugeotu Sweden Pelle Brinkenberg v tiskové zprávě.

V návaznosti na tyto smutné novinky ze Švédska Sandell připustil, že nemá pro příští sezonu zatím žádné konkrétní plány. V letošním roce Švéd jezdil s Peugeotem 207 S2000 v PWRC právě za tým Peugeot Sweden, a v mistrovství světa produkčních vozů skončil těsně pod stupni vítězů, na krásném čtvrtém místě. Letos vyzkoušel ještě několik jiných aut, Renault Clio R3 týmu Interspeed Racing Team v JWRC, juniorský šampionát dokončil na 7. místě. Sandell se představil také se Škodou Fábií WRC v několika soutěžích norského šampionátu. Patrick je v kontaktu s Peugeot France, protože by rád pokračoval s vozem, který velmi dobře zná. Kromě toho také zjišťuje své možnosti v Abarthu a Škodě Motorsport.

zdroj: rallybuzz.com ; zport.se

Komentářů celkem: 3
18. 12. 2008 18:341
0 0
Další odpadlík. Škoda!!!!smajlík
18. 12. 2008 18:442
0 0
Sandála do Fóbie, to by bylo něco !!!!!smajlíksmajlíksmajlík
18. 12. 2008 18:543
0 0
Tak po jedné veselé zprávě od Škodovky se vše opět vrací do "normálu" posledních dní... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!