5. 1. 2009 21:43 − 2619× − 3

eWRC video – Jänner Rally 2009 – VFT

Jänner Rally mám moc rád, protože ji podobně jako Rally Český Krumlov považuji za domácí soutěž.

Jänner Rally mám moc rád, protože ji podobně jako Rally Český Krumlov považuji za domácí soutěž. Řádění aut na sněhu je pro mne a většinu fanoušků poměrně vzácná záležitost, a tak je škoda, že tato zimní soutěž vypadla z českého mistráku. I tak ale poměrně hojná účast českých posádek slibovala pěknou podívanou.

Sníh bohužel chyběl na sobotních rychlostkách, kterých jsem stihl pět. V neděli jsem pak stačil zhlédnout čtyři. I přes nedostatek sněhu jsem byl celkem spokojený, byla to taková všehochuť. Nejdřív sucho a sluníčko, nakonec pár úseků pod sněhem s ledovými plotnami a s vydatným sněžením. K tomu všemu návdavkem hrozná zima!

Jenom mě dost mrzelo, že brzy odstoupili Valda s Jarynem. Po celou soutěž jsem obdivoval svého téměř vrstevníka Honzu Černého, který si vedl skvěle! Sami to uvidíte na jeho pěkných průjezdech.

Nejatraktivnější jízdu pro diváky podle mě předváděl Christof Klausner s Audi Urquattro -startovní číslo 31, jehož průjezd dveřmi napřed táhlou zatáčkou na RZ 14 byl fakt parádní. Po zhlédnutí videa se mnou budete souhlasit.

Abych jen nechválil, musím se zmínit o dost podstatné vadě na kráse téhle rally, čímž byla nesmyslná cca dvacetiminutová pauza oddělující jednu (menší) část startovního pole od druhé. Zvláště v té „kose“ bylo čekání hodně nepříjemné. Myslel jsem si, že taková blbost se může stát jen u nás v době, kdy wrca jezdila taky zvlášť… Jak je vidět, některé hlouposti mají tuhý kořínek.

Přesto jsem z Freistadtu odjížděl vcelku spokojený, se spoustou záběrů, ze kterých jsem sestavil tento asi dvacet minut dlouhý záznam těch nejlepších průjezdů.

Pěkné pokoukání a pohodu u monitoru přeje VFT.

eWRC video – Jänner Rally 2009 – Tomáš Nesrovnal – 178 MB

Komentářů celkem: 3
5. 1. 2009 23:361
0 0
pekny video, nejhezci je posledni prujezdsmajlík
6. 1. 2009 13:372
0 0
Tentokrát delší než obvykle, o to lepší. Super video a hlavně super průjezdy. Na sněho je to paráda
7. 1. 2009 08:383
0 0
to Quattro je krááááááááása.....škoda,že jsem tam nebyl......jinak moc pěkné video.....díky za nějsmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!