10. 1. 2004 00:00 − 2442× − 0

Honza a Filip z Rakouska – 11

Do sobotní etapy nastupují talentovaní mladíci z druhé pozice za domácím velezkušeným Raimundem Baumschlagerem a čeká je do cíle soutěže ještě sedm rychlostních testů.

Pokračujeme jedenáctým dílem v seriálu telefonických informací z rakouského Freistadtu od členů posádky Škoda Matador teamu Jan Kopecký-Filip Schovánek.

Do sobotní etapy nastupují talentovaní mladíci z druhé pozice za domácím velezkušeným Raimundem Baumschlagerem a čeká je do cíle soutěže ještě sedm rychlostních testů.

Po páteční etapě je pořadí následující: 1. Baumschlager, 2. KOPECKÝ +1:56.2, 3. Pech +3:25.9, 4. Enge +4:09.0, 5. Valoušek +4:31.1, 6. Béreš 4:37.4

Komentář z ranního servisu od spolujezdce Filipa Schovánka.
"Dnes je ve Freistadtu plus jeden stupeň Celsia. Městské rychlostní testy RZ11 a RZ14 jsou zkráceny na 1,6 kilometru. Sníh zde roztál a pojede se tedy na mokrém asfaltu, na kterém místy leží posypový materiál. Další dva úseky rychlostních testů RZ12 a RZ13 jsou položeny ve vyšší nadmořské výšce a přes noc tam napadlo sedm centimetrů nového sněhu.
Uzavřené parkoviště bylo pro prvních deset vozů v hale, kde byla teplota dvacet stupňů. Neměli jsme tedy žádné problémy s nastartováním vozu a před sobotní etapou je vůz Škoda Fabia WRC výborně připraven a je bez jakýchkoliv technických problémů. Zvolíme pro první sobotní sekci stejné pneumatiky, pojedeme tedy na patnácti palcových pneumatikách s hroty. Nemáme nijak speciálně zvolenou taktiku, budeme se snažit stále o svoje tempo se snahou o vyvarování se chyb. Jeden smyk může stát posádku až třicet sekund, protože tratě jsou úzké a při otáčení je třeba dávat velký pozor, aby vůz nespadl do sněhové závěje. Samozřejmě jakákoliv návštěva příkopu může znamenat konec soutěže."

Děkuji za aktuální informace posádce Škoda Matador teamu Jan Kopecký-Filip Schovánek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!