9. 12. 2004 00:00 − 3097× − 3

Bergera a Váchovou vyřadila technická závada

3.12. se uskutečnil již X. ročník Pražského Rallysprintu. Na této akci se představil Antonín Berger s Lucii Váchovou Miss ČR 2003, která absolvovala rally na sedadle spolujezdce.

3. prosince se uskutečnil již desátý ročník Pražského Rallysprintu. Na této akci se představil Antonín Berger s Lucii Váchovou Miss ČR 2003, která absolvovala rally, na sedadle spolujezdce. Osvědčený spolujezdec Jaroslav Váňa zůstal tentokrát v pozadí jako týmový poradce.

Vstup do soutěže se naší posádce moc nevydařil. Na RZ 1 obsadila až 24.místo. “Na první erzetě nám to moc klouzalo,zvolili jsme špatné obutí,“ řekl v servisu Antonín Berger. Na RZ 3 se posádka blýskla skvělým 8.časem a poposkočila na 12.místo absolutně. Po RZ 5 se naše posádka objevila dokonce na 9.místě. „Nejedeme na čas, jede se pro lidi, 9.místo v tuto chvíli nic neznamená,“ dodal Berger. Veškeré naděje na skvělé umístění skončily na RZ 6. Šest sest metrů před cílem strahovského okruhu praskl rozvodový řemen.

„Soutěž jsme měli pěkně rozjetou, technika bohužel nevydržela.S Lucií jsem spolupracoval moc rád, chovala se jako naprostý profesionál, ke všem věcem přistupovala velmi zodpovědně. Moc se těším na další spolupráci,“ hodnotil Antonín Berger po závodě.

„Byla to má premiéra. Drobnou zkušenost jsem měla jen z předchozí účasti v závodě offroadu. Netušila jsem kolik povinností má spolujezdec. Přiznávám, že jsem se dost bála, jestli to zvládnu. Chtěla jsem dělat všechno co správný spolujezdec má. A výsledek? Jednou jsem se totálně ztratila v navigaci a podruhé jsem zazmatkovala při přejezdu z RZ,“ okomentovala svoji účast Lucie Váchová a dodala: „Ale na to, že to byla má první účast na tomto typu automobilového závodu, to nebylo zas tak zlé. Díky tomu, že jsem byla zaměstnána jinými věcmi, jsem se ani nestihla bát. Byla to naprostá bomba a velký zážitek. Jsem z celého závodu nadšená, i když mě trochu mrzí, že jsme neprojeli cílem. Doufám, že si v budoucnu opět takhle pěkně zazávodím.“
--

Antonín Berger v letošním roce několikrát potvrdil své jezdecké ambice. Po 15. místě v Krumlově, přišlo 11. místo v celkovém pořadí Rallye Bohemia a 6. místo na Horácké v Třebíči. Přídavkem byla pohárová vítězství v Prachaticích a Příbrami.

Komentářů celkem: 3
9. 12. 2004 07:22
0 0
Asi jsem trochu mimo ale mohl bys upřesnit to pohárové vítězství v Příbrami?
Anonym
9. 12. 2004 07:53
0 0
to Tom crm.: V Příbrami se v druhém dni jel i pohár. Jelikož Berger 1. den odstoupil, tak druhý nastoupil v poháru.
Anonym2
10. 12. 2004 06:43
0 0
A kde jeli pro lidi? asi na přejezdech mezi rz smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!