Kuba Brázda – testování Pirelli v Bělé

Na první jarní den jsme využili pozvání společnosti Motorsport na testování pneu v Bělé pod Bezdězem.

Na první jarní den jsme využili pozvání společnosti Motorsport na testování pneu v Bělé pod Bezdězem.

Na této trati jsme byli poprvé a celý den jsme využili k provětrání naší Hondy po zimní přestávce. Po pár odjetých kolech jsme využili rad přítomného technika Pirelli z Rakouska ohledně tlaku v pneumatikách a mechanici provedli i drobné změny v nastavení výšky auta.

V dalším průběhu dne si mechanici postupně vyzkoušeli horké sedadlo vedle Jakuba na uzavřené trati v plném tempu a věřím, že si užili. Měřil jsem časy jednotlivých kol a všechny časy po úpravě auta byly v jedné vteřině. Jezdili jsme okruh s většinou levých zatáček a na pravé přední pneu už to bylo hodně znát. To, že gumy dostaly dost zabrat vystihuje i fotka přítomného fotografa Jana Pavlíčka z kouřící se pneu.


Foto: Jan "John" Pavlíček

Jsem rád, že s námi byla i moje dcera Klárka a mohla se tak povozit se svým bráchou. To, že si asi také užila adrenalin ukázaly stopky opět s naprosto shodným časem z předchozích jízd.

Po loňském vítězství ve třídě N2 plánujeme i letos opět MČR ve sprintech. Sezonu však zahájíme již 10.4. na Rallye Cupu Erzetka Beroun. Více o našem závodění najdete na: www.kubabrazda.estranky.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!