Kuba Brázda před prvním letošním startem

Pro letošek je opět naší prioritou seriál MČR Sprintrally, který začíná až 2. května 2009 Lužickými horami.

Po loňské velmi úzpěšné sezoně (vítěžství v MČR Sprintrally ve třídě N2) jsme letos poprvé sedli do Hondy při testovacím dnu Pirelli v Bělé pod Bezdězem dne 21.3.09 (viz článek na našich stránkách).

Pro letošek je opět naší prioritou seriál MČR Sprintrally, který začíná až 2.5. Lužickými horami. Zimní pauza nám přišla moc dlouhá, tak jsme se přihlásili na první kolo Erzetka Cupu na Berounku. Podle prvních informací o této soutěži jsem zjistil, že se jede v pátek i v sobotu. Chybně jsem se domníval, že pátek bude noční etapou. Připravil jsem tím mechanikům několik hodin zbytečné práce. Po loňském odstoupení z Rally Šumava, kdy nám při noční části shořel alternátor při zapnutí světelné rampy, jsem je totiž donutil, ke kompletnímu předělání elektriky v autě a novému zapojení světelné rampy. Když jsem jim pak oznámil, že se sice v pátek jede, ale pouze během dne a že rampu nepotřebujeme, moc velkou radost neměli. Další rána přišla v zápětí. Informace o zrušení rally nás opravdu nepotěšila. Zrušit nahlášené dovolené, objednané ubytování a další věci ohledně logistiky – nic příjemného.

Další soutěží, která přichází v úvahu je opět Rallye Cup – tentokrát Kralovice. Je to soutěž, kterou máme jako plzeňáci nejblíž. Ani tyto závody však nepojedeme. V těchto dnech se blíží i uzávěrka přihlášených posádek na první rallysprint. S posláním přihlášky váhám do poslední chvíle. Náš start je ohrožen a čekám na Kubovo rozhodnutí, které již dnes plně respektuji.

Na přelomu dubna a května totiž očekáváme přírustek do rodiny. Jakub s Bárou čekají dceru Emču. (P.S. Nemáte někdo náhodou malinkou závodní kombinézu?).

Život není jenom rally. (Tuto větu bych třeba před rokem určitě nenapsal).

To, kdy vyrazíme na první závody zatím nevím. Na vnučku už se opravdu moc těším a vše ostatní ohledně závodění jde stranou. Více na: www.kubabrazda.estranky.cz

Komentářů celkem: 1
16. 4. 2009 23:34
0 0
Minulý rok jsem kvůli narození syna vynechal Vyškov a svět se nezbořil. A porod je takový adrenalin,že rally je proti tomu čajíčeksmajlík .Hodně štěstí v závodech a doma ať vše dobře dopadnesmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!