11. 5. 2009 12:57 − 2585× − 15

Velká soutěž o víkend se Subaru Impreza

Počínaje dnešním dnem vám přineseme několik soutěží o víkend s vozem Subaru, který vám bude zdarma zapůjčen.

Značka Subaru je s automobilovými soutěžemi rally spjata více než kterákoliv jiná. I v České republice má Subaru velmi silné zastoupení mezi závodníky, a jako jediná značka má soutěžní tým, který nese její jméno, a který české zastoupení značky aktivně podporuje. Jak všichni jistě víte, jedná se o tým Subaru Rally Team ČR Vojtěcha Štajfa. Jméno Vojtěcha Štajfa bylo po Rallye Šumava skloňováno hlavně v souvislosti s havárií, při které doslova „spotřeboval“ nové Subaru Impreza STI.


Na stránkách eWRC.cz můžete sledovat seriál „znovuzrození Subaru Impreza“ a další událostí, která má za cíl přiblížit značku Subaru nejen jezdcům rally ale i jejím divákům, bude právě tato soutěž. O co budeme soutěžit? Cena to bude lákavá a po každém kole soutěže můžeme výherci nabídnout víkend s některým z vozů značky Subaru s plnou nádrží zdarma. První kolo soutěže se Subaru bude vyhodnoceno po následující rally Český Krumlov. Do soutěže budou zařazeni všichni, kdo zodpoví uvedené otázky a zašlou soutěžní e-mail s datem nejpozději do startu Rally Český Krumlov, což bude 22. 5. 2009 v 16:00. Cenu si samozřejmě může převzít pouze osoba starší 18 let, která se prokáže platným řidičským průkazem a dokladem totožnosti. Pokud by tedy vyhrála osoba mladší, musí si cenu vyzvednout v doprovodu rodičů.

Pojďme si vysvětlit, jak se do prvního kola soutěže se Subaru můžete zapojit. Máme pro vás připraveno celkem sedm soutěžních otázek, které můžete zodpovědět jednak díky vašim znalostem, ale také po hledání na stránkách www.subaru.cz a www.ewrc.cz. Součástí soutěže je i tipovací část, která může zásadně ovlivnit vaše umístění v soutěži.

Soutěžními otázkami pro první kolo velké soutěže se Subaru jsou tyto:

  1. Uveďte nejlepší výsledek v jednotlivé rychlostní zkoušce, který při Rally Šumava 2009 dosáhl vůz Subaru Impreza s Vojtěchem Štajfem

  2. Vypište jednotlivé modely značky Subaru, které můžete v České republice oficiálně zakoupit jako nové s dieselovým motorem (příklad: Impreza, Tribeca, …)

  3. Uveďte, kolik vozů značky Subaru dokončilo Rally Šumava až do cíle rally

  4. Jaký je nejvyšší výkon sériově prodávaného Subaru na českém trhu?

  5. Kdo byl spolujezdcem Vojtěch Štajfa na Rally Bohemia v roce 2008?

  6. Co znamenají 4P v názvu akce, jejímž cílem je zvýšit bezpečnost rally?
  7. Povinná tipovací otázka: Napište váš tip na umístění Vojtěcha Štajfa se svým Subaru Impreza STI při prvním průjezdu diváckou rychlostní zkouškou na výstavišti v Českých Budějovicích při Rally Český Krumlov.

Za každou špatně zodpovězenou otázku získáte jeden trestný bod. Při tipovací soutěži získáte tolik trestných bodů, kolik bude vaše odchylka od skutečného umístění. (příklad. Vojtěch Štajf dosáhne 3. času, váš tip bude 7. místo, získáte tedy 4 trestné body.) Pokud byste chtěli tipovat i variantu, že jezdec zkoušku nedokončí, nebo do ní neodstartuje, je to vaše volba. Pokud se ale netrefíte, bude vaše konto zatíženo pěti trestnými body. Stejný postup bude platit i v opačném případě. Vítězem se stane ten, kdo bude mít nejnižší počet trestných bodů. Při shodném stavu bodů rozhodne losování Vojtou Štajfem.

Vaše odpovědi posílejte na mailovou adresu petr.elias@ewrc.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo SUBARU. Do soutěže budou zařazeny pouze maily, kde bude uvedeno vaše celé jméno a buď poštovní adresa, nebo telefonní číslo.

Vítěz si bude moci už po skončení Rally Český Krumlov v sídle společnosti Subaru ČR v Praze na Pekařské ulici vyzvednout vůz značky Subaru a po dohodě si vybrat víkend, kdy si bezplatně vyrazí se Subaru na výlet. Tentokrát soutěžíme o víkend se Subaru Impreza s dieselovým motorem.

Komentářů celkem: 15
11. 5. 2009 16:21
0 0
Ještě že toho Vojtu máme. A můžeme pořád sledovat jak žije. Akorát by to chtělo přejmenovat stránku na http://www.stajfuw-ewrc.cz.
11. 5. 2009 16:55
0 0
evomira: Nerejpej a když ti to tak vadí tak ty články nečti!
Jsem rád zakaždej článek ve kterém se něco zajímavýho dozvím, reportáž o stavbě novýho auta je super a tahle soutěž taky.
Sice si nemyslím že vyhraju, ale alespoň to zkusím smajlík
11. 5. 2009 17:27
0 0
Jen aby to nebylo to Vojtovo ze Šumavysmajlík
11. 5. 2009 18:17
0 0
Já se zůčasním když vidím jak rychle umí jeho mechanici opravit autosmajlík
12. 5. 2009 12:03
0 0
To víš,když se nejde zviditelnit výsledky a umístěním při závodech,tak se musí popularita honit alespoň články o stavbě auta nebo otázkami ze života pana Štajfa. Jako by nikdo jiný auto nikdy nestavěl nebo nedal ránu... Když s tím praštil Emil na Příbrami, tak po něm ani pes neštěkl a to je pan Jezdec.Tady u pana Štajfa se z toho dělá taková událost a mediální záležitost.
12. 5. 2009 12:53
0 0
zero: Kdyby hloupost nadnášela, tak lítáš u stropu jako holub !
12. 5. 2009 13:57
0 0
To rallypraha: Přesně tak!!!smajlík
12. 5. 2009 14:09
0 0
Chápu, že jste tady všichni nadšenci pana Štajfa a když někdo napíše něco jiného, tak je zle. Je to jak psal evomira ... "Ještě,že toho Vojtu máme."
12. 5. 2009 15:34
0 0
nejsem žádný prudič, ale přece jen musím se zerem trochu souhlasit. Jiní jezdi jsou nezajímaví (?) a točí se to pořád o těch samých furt dokola, nejen Šlajf. Ale bohužel jak jsou prachy a trošku někomu dáš tak hned tě musí povyšovat do nebes
12. 5. 2009 15:38
0 0
ale vím že se to tu zase obrátí a bude se říkat že buďme rádi že ty startovky jsou rozmanité a bla bla bla. Jenže teď jsme byli na Šumavě a připadal jsem si jak na rally někde v Somálsku. Nikde nikdo smajlíksmajlíksmajlík a myslím že to není jen v lidech.
12. 5. 2009 15:39
0 0
tak jsem si postěžoval a hurá do měsmajlíksmajlík
12. 5. 2009 15:47
0 0
Přátelé, mnozí z vás vůbec nechápete princip propagace a PR. Toto jsou profesionální disciplíny, které mají k něčemu pomoci. Tím něčím jsou peníze sponzorů a partnerů, které zajímá zda je ten jejich kůň vidět, či nikoliv. Za to abych něco dostal, musím něco investovat buď v podobě práce, nebo financí. Pokud něco neinvestuji, nesnažím se, mám prd. Proto se dočtete o těch, co se víc snaží. Buď sami umějí PR dělat a sami si něco napíší, nebo na to mají lidi. Není na tom nic nepochopitelného, spíš se zarážím nad tím, jak v dnešním světě může někdo proti tomu argumentovat. To co píše pan zero o Emilu Trinerovi je do nebe volající pitomost a jen ukazuje, že pisatel je dost mimo. O Emilově havárii se toho tady psalo dost a i potom se s Emilem dělal například velmi obsáhlý rozhovor, chce to jen hledat. Navíc tým Emila Trinera stránkám eWRC nenabídl tu možnost sledovat stavbu nového auta téměř on-line. Ono taky až tak nebylo co sledovat. Je to prostě vždy o nabídce.
13. 5. 2009 08:43
0 0
Boha smajlík Teda ze PR kecy taky nemam rad, ale zrovna ty Vojtovy sou o parnik lepsi nez od Muehlmeiera nebo Subaru. A ke srovnani s Emilem: V soucasnosti je Emil spis uz deda jezdec (bez jakykoliv urazky, dyk Emil byl casove druhej jezdec kterymu sem jako malej smrad fandil, hned po Kankkunenovi smajlík ) a momentalne drzi Subaru na spici v nasem mistraku nekdo jinej. Nedej boze aby Schovanek zacal delat denicky pro Tarabuse smajlík
13. 5. 2009 10:09
0 0
Mravenče, dotaz k tipování - když bude můj tip např. 3.místo a Vojta dojede na 15.místě, tak budu mít 12 trestných bodů? Kdybych totiž tipoval, že nedojede, tak mám jen 5 trestných. A přitom v prvním případě jsem k výsledku blíž...
Dík za objasnění smajlík
13. 5. 2009 10:36
0 0
standak: Ano, tak je to myšleno. Je to soutěž, hra, každý musí zvážit své šance a šance na dobrý výsledek. smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!