Villagra: Zpět na místě premiéry

Jsou to dva roky, co Federico Villagra na Sardinii startoval poprvé v MS s vozem WRC

Mezi příhlášenými na Rally d'Italia Sardegna 2009 figuruje i posádka Federico Villagra – Jorge Perez Companc. A právě na Sardinii si tato posádka připsala svůj první start v MS s vozem WRC. Tehdy nahradili Juana Pabla Raiese, jehož výkony nebyly zrovna přesvědčivé. Villagra hned na Sardinii zajel lepší výsledek než Raies a od té doby si na své konto připsal již dvacet bodů. Zajímavá je hlavně jeho spolehlivost, kdy ze dvaceti startů v MS s Focusem WRC jen jednou nedojel do cíle. Nejlepší výkon si pak schoval na letošní Argentinskou rally, kde skončil na skvělém čtvrtém místě.

"Rally Sardinie je pro mne velmi důležitá, protože zde jsem absolvoval svou premiéru za tým Munchis," řekl Federico Villagra. "V Argentině jsme zajeli skvělý výsledek. Nyní se těším na návrat do Evropy a doufám, že budu i nyní úspěšný. Sardinie je těžkou rally, je tam hodně skal, kterým je třeba se vyhnout. Také je důležité mít dobrý rozpis, protože na soutěži je hodně rychlých a úzkých úseků. Je třeba najít kompromis mezi bezpečnou a rychlou jízdou. Snad získám pro tým další body."

Komentářů celkem: 2
18. 5. 2009 11:221
0 0
"Zajímavá je hlavně jeho spolehlivost, kdy ze dvaceti startů v MS s Focusem WRC jen jednou nedojel do cíle." To asi nebude přesně to, co chtěl autor říci. smajlík
18. 5. 2009 12:462
0 0
Sorry, neumím číst, zapomeňte na to, smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!