Otevření 4. kola Pospa čtenářské fotosoutěže

Otevření čtvrtého kola čtenářské fotosoutěže – Rally Český Krumlov

Čtvrtému kolu naší čtenářské fotosoutěže patří Rally Český Krumlov. Jarní termín této soutěže již tradičně slibuje rozkvetlou přírodu, která snímky závodních strojů vždy obohatí. První kola letošní fotosoutěže potvrdila zvyšující se úroveň vašich fotografií a my se na ně opět těšíme.


1. místo z Rally Český Krumlov 2008 – Dan Šimek, originál zde

Každý může poslat až pět snímků. Posílejte prosím pouze fotografie o šířce 800 pixelů a velikosti max. 300 kB.. Všechny zaslané a schválené fotky budou k vidění na našich stránkách. Po uzavření kola budou fotografie vyhodnoceny portou. Autora vítězné fotografie odměníme a navíc autoři tří nejlepších snímků postoupí do soutěže o fotografii roku. Tu budou volit naši čtenáři.

Dříve, než přejdete na stránky čtenářské fotosoutěže, pořádně si prostudujte pravidla. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat na redakčním mailu redakce@ewrc.cz, případně v komentáři pod tímto článkem. Pokud narazíte na nějakou chybu, dejte nám prosím vědět na téže e-mailové adrese. Vzhledem k tomu, že příchozí fotky bude redakce průběžně ověřovat, objeví se Vámi zaslané snímky na našich stránkách s jistým zpožděním (maximálně 1 den).

Uzávěrka třetího kola je 31. 5. 2009.

Čtenářská fotosoutěž a fotogalerie je přístupná na následující adrese:

http://www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez.php

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!