Václav Pech jun. stříbrný v Českém Krumlově

V okolí Českého Krumlova se během uplynulého víkendu odehrál další díl seriálu Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye.

V okolí Českého Krumlova se během uplynulého víkendu odehrál další díl seriálu Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vstoupila do soutěže velice dobře a celou první etapu sváděla vyrovnaný boj o první místa s dvěma rychlejšími speciály S2000. Západočeši zakončili první den soutěže na druhém místě průběžného pořadí pouze s devítisekundovou ztrátou. „Díky zprávám našeho meteorologa se nám v první etapě povedlo správně zvolit pneumatiky. On, ač nebe slibovalo průtrž mračen, řekl, že pouze 3 km jedné z RZ budou vlhké a tak se i stalo,“ říká k úvodu soutěže Václav Pech jun.

I v druhé etapě se modrožlutému Mitsubishi Lancer EVO IX dařilo a Václav Pech jun. s Petrem Uhlem si dokázali udržet svoji pozici. Do cíle Rallye Český Krumlov posádka EuroOil teamu dorazila na druhém místě absolutně a obhájila tak loňský výsledek. „Jsme všichni v teamu rádi, že se nám podařilo vybojovat druhé místo. Soutěž to byla velmi vyrovnaná a jelo se hodně rychle až do posledních metrů. Největší strach jsem měl z jezdecké chyby, která se v Krumlově může stát na každém metru. Ve vysokých rychlostech, ve kterých se s závodním speciálem pohybujeme na úzkých cestičkách, vůz odskakuje ze strany na stranu a k chybě není nikdy daleko,“ říkal v cíli unavený, ale spokojený Václav Pech jun., který celý závod odjel se zlomeninou malíčkové kosti.

Mezinárodní mistrovství České republiky bude za tři týdny pokračovat na Rallye Hustopeče, kde EuroOil team obhajuje loňské absolutní prvenství.

Komentářů celkem: 26
26. 5. 2009 10:48
0 0
Pánové nedá mi to abych nezareagoval,protože některé příspěvkyto jsou bludy.
To prášata: vůbec nevite co píšete.Buď jste úplně mimo,nebo to děláte naschvál
To Sobergovec:Hustopeč vyhraje Roman
Jinak pro inf. některých jako fanoušků: S2000 jsou povině zatíženy o 50 kg,aby se trochu smazal rozdíl mezi nimi a Mišáky
26. 5. 2009 11:02
0 0
..průser je že spoustu komentářů píší čekatelé na občanský průkaz ,kteří v lepším případě už i drželi volant při RBR nebo NFS smajlíksmajlíksmajlík
26. 5. 2009 11:13
0 0
smajlík
26. 5. 2009 12:49
0 0
SKODA: Napsat dnes,že Hustopeče vyhraje Kresta je také blud. Třeba je vyhraje Valoušek a ani Kresta ani Pech nedojedou. Nechápu jak můžeš teď něco takového napsat.
26. 5. 2009 15:11
0 0
bobac: A to už to vypadalo na rozumný názor smajlík
27. 5. 2009 20:08
0 0
Váša nejlepší!! Jinak to ani nejde :-Dsmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!