27. 5. 2009 17:43 − 2603× − 2

Elita českého rallysportu v Hradci Králové!

Další ročník Rallyshow.cz se bude letos opět konat na fotbalovém stadionu v centru Hradec Králové

Další ročník Rallyshow.cz se bude letos opět konat na fotbalovém stadionu v centru Hradec Králové 5. 7. 2009 od 9 do 17 hodin. Ohlasy jezdců i diváků na první ročník rally show v Hradci Králové potvrdily, že tento typ podniku v Čechách opravdu chyběl. Do letošního ročníku jsou zařazeny ty nejatraktivnějšími vozy napříč třídami a skupinami. V čele startovního pole předvedou své umění absolutní mistři ČR 2008 Roman Kresta a Josef Peták a nebudou chybět ani vítězové ostatních tříd.

Svoji dravou jízdu předvede také zpěvák Daniel Landa v roli soutěžního jezdce. Atraktivní rychlostní zkouška vede až přes horní ochozy všesportovního stadionu v centru Hradce Králové. Na rozdíl od běžných závodů budou mít diváci možnost stále sledovat na trati až dva vozy a vstoupit do depa nejlepších českých teamů. Součástí letošního ročníku bude také „Autosalon show“, na kterém budou mít diváci možnost vidět a vyzkoušet si nové modely většiny značek automobilů na uzavřené rychlostní zkoušce a vyslechnou si hodnocení předváděných modelů od nejlepších závodních jezdců.

Rallyshow.cz nabídne všem návštěvníkům bohatý doprovodný program i ochutnávku z ostatních motoristických sportů. Budou zde možnost si sednout do soutěžní Tatry Tomáše Tomečka, shlédnout vystoupení mistra české republiky v triálu Martina Křoustka i dalších mladých jezdců. Budou k vidění i ukázky dalších monopostů z jednotlivých motoristických disciplín. Bohatý program je připraven i pro nejmenší diváky a začínající závodníky. Na své si přijdou také vylosovaní diváci a partneři, kteří umožní svojí pomocí tuto akci zorganizovat. Jejich odměnou bude svezení na „horkých sedadlech“ spolujezdce. Aktuální informace jsou postupně zveřejňovány na stránkách www.rallyshow.cz, stejně jako informace o vstupném, programu a průběžném seznamu přihlášených posádek. Diváky chceme jen upozornit, že kdo dřív koupí vstupenky, ušetří!

Komentářů celkem: 2
27. 5. 2009 21:291
0 0
opravdu by to mohlo být super...tak rád bych se tam dostalsmajlík
28. 5. 2009 13:232
0 0
doufám ž pojedu
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!