7. 6. 2009 19:22 − 2809× − 11

6 dní do startu – Na západě klid (zatím)

Rozhodl jsem se, podělit se se čtenáři nejsledovanějšího českého serveru o rally o mém vstupu do této disciplíny.

Možná to bude někoho otravovat, ale rozhodl jsem se podělit se se čtenáři nejsledovanějšího českého serveru o rally o mém aktivním vstupu do této disciplíny. Celý týden můžete číst (nebo taky nemusíte) o mých přípravách, pocitech a povinnostech před druhou soutěží Rallye Cupu 2009 – MaxSport Pneu Erzetkou Rallye, konanou v sobotu 13. června 2009 na Rokycansku.

neděle 7. června 2009

Hm, další smrt v rally. To nepřišlo v moc vhodnou chvíli. Ale kdy smrt přichází ve vhodnou chvíli? Nikdy. Přemýšlím o tom. Stát se to může i mně, toho jsem si vědom. Nechci nic přivolávat, ale nevyčítal bych to nikomu. Jdu do toho dobrovolně, chci to. Riziko havárie znám.


Nejsem si jistý, jestli budu stíhat všechno Krtkovi číst a ukazovat jako jeho stálý co-driver.

V pátek mne čeká povinné školení. Je to povídání od pořadatelů Rallye Cupu, co a jak dělat v případě nehody, jak se vyplňuje jízdní výkaz apod. Je to letošní novinka, chtěl jsem si to poslechnout už v Kralovicích, ale bylo tam hodně lidí, a tak jsem nechtěl překážet. Tohle je dobrá věc, myslím, že to pomůže všem, co mají o nějaký vývoj v rally zájem.

Krtkovi se tyhle články nelíbí. Bojí se, abych nakonec nevykecal i "kňou hau" KRT – Krtek Racing Teamu. To ale neví, že ho nejdřív musím objevit. :-) Vyhrožuje mi fyzickým násilím – prý: "Dostaneš roubík… …a vyndám Ti ho jen na Erzetě!" Že by tohle bylo to know how?

Máme venku mapy, časový harmonogram, divácká místa a vše ostatní na moji premiéru – zde. Řidič, na kterého budu v sobotu spoléhat, a který by měl spoléhat na mě, se bojí, aby to nebylo moc rychlé. Pojedeme skoro sériový motor, na víc nejsou peníze, na rovinkách budeme logicky ztrácet. Chci Michalovi nějak pomoci a navrhnout nějaké odlehčení vozu, ale dochází mi, že jediné možné radikální odlehčení bude moje absence v autě. Mlčím – jsem to ale prevít, co?

Našim jsem to zase neřekl. Ještě je čas.

Komentářů celkem: 11
7. 6. 2009 19:36
0 0
Tak, Velký Mae! Jak moooóóc ti závidím!!!smajlík Rosteš, chlapče, rosteš!!!
7. 6. 2009 19:41
0 0
On nadále roste? No ale to se za chvíli do trabanta už nevejde...
7. 6. 2009 21:31
0 0
Mae, nečtou vaši náhodou taky eWRC? smajlík
7. 6. 2009 21:51
0 0
Pro Mae: Náš mekánik Ti vzkazuje, že včera dodělal brzdy a že se prej nějak nepovedly... A že prej kdo brzdí prohrává smajlík
7. 6. 2009 22:32
0 0
Počkej,ona tě ta sranda v sobotu ráno přejde.. smajlík
7. 6. 2009 23:51
0 0
Rád to přečtu ty příspěvky až do konce i po konci doufám ,že to dobře dopadne a ta úvodní foto je jako nevim jak se to jmenuje něco jako JET ..... na těch našlapanejch loďkách na takovým lodním slalomu tam taky mávaj rukama kam má jet mě osobně by se to taky hodilo,protože když je človek rozjetej tak pomalu ani mitfáru neslyšísmajlíksmajlík
8. 6. 2009 07:41
0 0
Rozhodně s těmi sděleními neotravuješ, ba naopak. Rozhoduji se mezi Hustopečemi a Erzetkou a Tvoje povídání naklonilo pomyslný jazýček vah na její stranu. A odvaha Ti tedy nechybí. Ale neměj strach. Mě kdysi dávno jeden vrchař obrátil s Trabantem v braněorientační soutěži přes střechu zpět na kola. Je to rychlé. Než si to stačíš uvědomit, je po všem. Od toho okamžiku se ale radši jenom koukám.
8. 6. 2009 07:45
0 0
Tak to já mám jasno - Erzetka vítězísmajlík Mám to na ní asi 10 km, do Hustopečí nějakých 350? smajlík
8. 6. 2009 09:44
0 0
Premku, nebuj, popisu Ti to asi takhle, to jen abych Te uklidnil, odstartujes, zacatek je Faaaaaakt fofr, takze adrenalin stoupne, Ty oslepnes v navalu buseni srdce, pak prjdou technicke pasaze, o tech vlastne ani nevis, jeste jsi slepy. Pak procitnes a jsi na uzke asfaltove zemedelske ceste, ktera se ruzne klikati, ale porad letis naplno, bohuzel zde je vjem rychlosti znasoben siri cesty a krovisky podel. Opet asi oslepnes (doufam, ze jen to). Pokracuje velmi (ne)prijemne odboceni pres hranu pred zraky divaku, to ti jen hne zaludkem. Mirne stoupani k obci Rakova Te asi nevytrhne a konecne se trochu sklidnis. Nooo, ikdyz, asi bych spis pokracoval v te slepote. Prooze kdyz uz si relativne v poho, prijde prave ta Rakova, ktera je urcite nejtechnictejsim usekem trate. Takze - hodne zdaru.
8. 6. 2009 10:10
0 0
Tye, Roberte, že bys ho právě uklidnil!!!smajlíksmajlík
8. 6. 2009 10:15
0 0
Pane Budíne, základem je, že musíte "fárovi" věřit. Michal si z vás ještě několikrát vystřelí, ale je to dobrej pilot. Já si hodně vybírám, ke komu si sednu ( výjimečně ), ale k Michalovi bych si sedl.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!