9. 6. 2009 21:13 − 2849× − 14

4 dny do startu – Pojistka za všechny prachy

Rozhodl jsem se, podělit se se čtenáři nejsledovanějšího českého serveru o rally o mém vstupu do této disciplíny.

Možná to bude někoho otravovat, ale rozhodl jsem se podělit se se čtenáři nejsledovanějšího českého serveru o rally o mém aktivním vstupu do této disciplíny. Celý týden můžete číst (nebo taky nemusíte) o mých přípravách, pocitech a povinnostech před druhou soutěží Rallye Cupu 2009 – MaxSport Pneu Erzetkou Rallye, konanou v sobotu 13. června 2009 na Rokycansku.

úterý 9. června 2009

Se to nějak blíží. Dopoledne jsem navštívil Plzeň, přesněji pojištovnu, která se specializuje na pojištění motoristických závodů. Dobrou půl hodinku jsem ji hledal, protože není Lipová ulice jako Lipová ulice. Kdo by čekal, že ulice může být přerušena dvousetmetrovou stezkou a parkovištěm? Jestliže to někdo budete hledat, řiďte se raději tenisovými kurty.


Sakra, kde je motor? :-)

Když jsem zdárně sídlo pojištovny našel, otevřela starší baba vietnamské národnosti a na můj dotaz ohledně hledané pojištovny, odvětila: "Neznam." Sice s otevřenou hubou, ale za to rychle, zareagoval jsem ukázáním popisky u zvonku a již napotřetí pochopila, že kvůli ní tam rozhodně nejsem. Přivedla mě do kanceláře pojištovny a vypařila se jako Jackie Chan v americkém filmu. Byť byla slečna pojistitelka drobně nervózní (asi tam už dlouho nebyl pořádný štramák :o) ), vše mi vysvětlila a žádná má otázka nezůstala bez odpovědi. Mé pojištění trvá do konce roku a stálo 540 Kč. A funguje dobře, protože jsem se podpisem na smlouvu zase o trošku uklidnil.

Ukázka vybroušeného rozpisu tradičního dua, které svým pobytem na sedadle spolujezdce v Rokycanech výjimečně rozbiju. Video je z podzimní Pongratz rallye Kralovice 2008:

Trénovat pojedeme s Krtkem už ve čtvrtek. Máme to oba slabou hodinku cesty (každý z jiného směru), tak se tam "sčuchneme". Vyzvedneme itík a šup na to. Jsem zvědavý, jak pilota překvapím – jestli pozitivně nebo negativně. Pochopím itinerář? Vyznám se ve výkazu? Zastaví mi, když se mi bude chtít čůrat?

Koukal jsem na divácká místa. Jsou dvě. V obou jsou použity retardéry. Mezi nimi se Trabanti vždycky tak rychle proženou, skoro bez ubrání plynu. A většinou po třech (kolech)! Budu to Michalovi muset přečíst s drobet vyššími stupni zatáček, abych se stihl podívat i po holkách. Vážení fanoušci, pusťte, prosím, dámy do první řady – stačí jenom ty povedený.

Rodiče – zase jsem jim nic neřekl a jsem definitivně přesvědčený, že ani neřeknu.

PS.: Čtu samozřejmě Vaše komentáře pod článkem. Děkuji všem za podporu. Myslím, že bude u Krtka v autě potřeba. Ale divím se, že se ještě nenašel nikdo s opačným názorem. Tak šup, někdo musí být první. :)

Komentářů celkem: 14
9. 6. 2009 21:20
0 0
pěknesmajlík hlavně to jestli ti zastaví až se ti bude chtít čůratsmajlík to mě dostalo
9. 6. 2009 21:39
0 0
nebuď blázen, nelez do toho peklasmajlík
9. 6. 2009 21:39
0 0
a jsem prvnísmajlík
9. 6. 2009 22:48
0 0
Tak jsem smutný, že najíždíte ve čtvrtek...těšil jsem se, že Vás budem potkávat v pátek, a sem tam si rejpnusmajlík....
9. 6. 2009 22:58
0 0
holky, májí přednost, jsem stejného názoru, ať z toho taky něco máme.smajlíksmajlík
MKo
10. 6. 2009 07:53
0 0
Fayfka, plny suhlas. Este dodam ze by sa to mohlo prejavit aj vo fotogalerii. smajlík
10. 6. 2009 08:12
0 0
Hlavně jeďte chlapci opatrně, v zatáčkách to radši tlačte. Krtek nemá pud sebezáchovy, tak aspoň že má zdatného spolujezdce, co se bude bát i za něj.
10. 6. 2009 09:58
0 0
nooo.. jestli ti bude zastavovat Krtek na wc tak často, jako je zastavováno mně (cca 1x za celý den), tak v tom případě ti přeju příjemnou zábavu.. hihi.. smajlík ale kdyžtak tam hoď pár výhružek, že mu třeba pak při ostrých km nic nepřečteš za trest... a ono to pomůže... smajlík uvidíš, že zastaví rád!! škoda, že nejedu taky smajlík sezona nam zacala a mame vyndany agregat z auta.... aaach jo... minuly rok byla docela sranda, kdyz jsme se "propadli" az na konec start. pole a zrovna tady pánové z modrýho trabika si tam ze mě pořád utahovali... smajlíksmajlík sakra, ja bych jela taky.... tak vam alespon prijedu zamávat na jedno z diváckých míst smajlík hihi.. hodně štěstí pánové... tfuj tfuj...!!!!!!!
10. 6. 2009 10:43
0 0
To mě, Přemku, zajímá, jak se ti povede hlasově rozlišit barevnost rozpisu. Zadní střelci z hloubkových bombardérů totiž často vlivem přetížení vidí černobíle! smajlík
10. 6. 2009 12:44
0 0
Hej to je dobrý!!! Holky dopředu!! já mu tam taky asi hodim vostřejší zatáčku abych to stíhal shlídnout!!! smajlík smajlíksmajlíksmajlíksmajlík Fakt dobrej článek pamatuju si že sem tohle prožíval taky!! a možná ještě hůř!!! ale jakmile se ujelo 200M na RZ hned to bylo uplně něco jinýho a na sobotu se nemůžu dočkat!! ale taky mě znovu pomalinku přepadá nervozita tak se neboj to bude každej závod! smajlík a nejlepší sou ti rodiče! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
10. 6. 2009 12:45
0 0
Úžasný článek a na čurání ti určitě zastaví, neboj, nesnáší totiž špinavý sedačky.

A na holky taky určitě čas bude.....vždyť do kopce to zase tak rychle nejede :o)

Tak hodně štěstí klucismajlíksmajlíksmajlík
10. 6. 2009 17:39
0 0
Já bych to zařídil ještě úplně jinak. Všechny holky ať se dostaví na slavnostní start.smajlík
10. 6. 2009 20:00
0 0
Tož chlapci držte se. Krtku ty jednoduše řiď a ty Maevade čti. Nějak to už dopadne. Krtek je zvíže tvárné, nejlépe pod tlakem a nebo násilím... Taky pomůže hrozba ticha v autě... smajlíksmajlíksmajlík Jo a uvidíme se asi hned v átek a v sobotu určitě, navíc sebou budu mít dvě hezký děvčata... smajlíksmajlíksmajlík
11. 6. 2009 01:18
0 0
Zaujala mne poznámka J.Novotného o těch zadních střelcích je to fakt a barvičky pak nepomůžou smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!