Pech s Uhlem stříbrní v Hustopečích

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem získali o uplynulém víkendu cenné druhé místo při Rallye Hustopeče.

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem získali o uplynulém víkendu cenné druhé místo při Rallye Hustopeče jak v absolutní klasifikaci Mezinárodního mistrovství České republiky tak v klasifikaci Mistrovství střední Evropy, kterého se posádka EuroOil teamu účastní v rámci české národní reprezentace a kde průběžně vedou.

,,V pátek před startem se měnilo počasí z minuty na minutu a bylo strašně obtížné vybrat správnou variantu pneumatik. Společně s naším meteorologem a tátou, který hlídal stav rychlostních zkoušek přímo na místě, se nám podařilo zvolit pneumatiky správně. Díky tomu jsme zvládli nástrahy rozbahněné první etapy, která končila až ve dvě hodiny ráno, projet bez krizových momentů. Šli jsme spát s odstupem dvaceti sekund na prvního Krestu jedoucího se speciálem S 2000,“ komentuje úvod Václav Pech jun.

Druhý den soutěže provázelo slunečné počasí, ale na tratích, které rychle osychaly, čekalo na posádky spoustu nástrah. ,,I když asfalty byly již suché v některých zatáčkách se skrývalo naplavené bláto po nočním lijáku. Velké množství posádek na to doplatilo havárií. Nám se podařilo vše zvládnout bez větších komplikací, ale musím přiznat, že jsem si v cíli pořádně oddychl. K chybě tentokrát nebylo daleko,“ říká Václav Pech jun.

Další soutěží EuroOil teamu bude srpnová Barum Rallye. Do té doby projde teamové mitsubishi plánovanou celkovou repasí, při které dostane mimo jiné nový motor.

Komentářů celkem: 28
Nik
16. 6. 2009 06:4521
0 0
Midaco:smajlíksmajlíksmajlík
16. 6. 2009 10:5322
0 0
Tomino: Kresta také nikdy neměl povinnost vůči své firmě a pochybuji , že den po závodech šel normálně do práce. Kresta se závoděním živí , proto má víc času než Vašek a může jet do světa. Nicméně v Hustopečích předvedli oba pěkný výkon a Kresta vyhrál zaslouženě.
16. 6. 2009 10:5723
0 0
MIDACO: Nemohl konkurovat , protože to rozbil a tudíž byl v dané soutěži úspěsnější Pech. Soutěž končí až na rampě a to , že jsi vyletěl z prvního místa je ti k ničemu. Venca vsadil na jinou taktiku a dojel si pro body. Konkurovat špičce v IRC s EVO dost dobře nejde a Venca si to byl vědom a přizpůsobil tomu taktiku. Používá totiž hlavu.
16. 6. 2009 14:2724
0 0
Je stejně jedno kdo první a kdo poslední.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík.Snad nám všem jde o krásný a oku lahodící sport!!smajlík.Každý jede dle svého umění a toho co má pod sebou.smajlíkAť jsme rádi že v dnešní době to jede jak to jede a naše uznání má po právu patřit všem.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík.Každý od jezdce až po mechouše při škrábání bahna si pánové zaslouží náš dík a
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík.Tak já všem moc děkuji za to co děláte a hlavně za jakých podmínek.Za Vaše umění a nasazení při každé RALLY A RZ.smajlíksmajlík.
I já mám své smajlík jezdce kterým držímsmajlík a ne jediného to asi proto že si uznání opravdu zaslouží jeden vedle druhého.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
16. 6. 2009 14:4525
0 0
Ještě bych rád řekl , že Kresta havaroval,protože jel rychle a to se prostě stává. Nezatracuji ho za to,ale opět jsou tady kecy typu on jediný to dokáže,atd. On jediný na to má techniku a se znalostí tratě je jeho povinnost jet s nimi. Co se týká jezdeckého umění tak je tady spousta jezdců,kteří by to dokázali , ale techniku už nemají takže Kresta je favoritem pokud neudělá chybu což je při tempu jakým se dnes jede velmi snadné. Na to , že Vašek jede s horším autem se myslím drží statečně a Běhálek a jiní to letos také dávají pěkně takže je na co se dívat. Ať je mistr třeba Kresta,hlavně ať se je na co dívat.
16. 6. 2009 21:4326
0 0
Pist je Eda
16. 6. 2009 23:1527
0 0
Bobac:Jen pro doplneni, Venca sice vsadil na jinou taktiku, ale na Barumce za to dostal stejne body jako Roman = 0b...smajlík
17. 6. 2009 08:2628
0 0
To je možné , neznám přesné výsledky , mluvím spíš obecně. Díky za upřesnění.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!