Walašská Rallyshow EVO III. – další informace

Již jen týden nás dělí od volného závodu a hlavně rally exhibice pod názvem Walašská Rallyšou EVO III.

Zkušební polygon automobilky Tatra v Kopřivnici, který už byl v minulosti využit jako rychlostní zkouška, v sobotu 25.7.2009 znovu ožije rallyovou atmosférou. Organizační tým kolem Silvestra Mikuláštíka pořádá volný rally závod, kde se bude soutěžit především o dobrou náladu.

Harmonogram soutěže:

V časovém prostoru mezi jednotlivými rychlostními zkouškami proběhnou soutěže, ve kterých se utkají jezdci a spolujezdci. Soutěžáci by se měli utkat na motokárách po RZ 1, po RZ 2 šlapací káry, po RZ 3 oběd, a po RZ 4 na koloběžce. V případě špatného počasí bude program pozměněn. Z přihlášených posádek zatím potvrdil účast Pavel Valoušek, který bude netradičně startovat s vozem Subaru. Dalšími přihlášenými jezdci jsou Michalík, Hudec, Jakeš, Švidrnoch, Galia, Stromšík, Kubiš, a další. Mezi další oslovené jezdce, kteří ještě účast nepotvrdili patří Emil Triner, Jaromír Tarabus nebo Karel Jirátko. Účast dalších jezdců závisí především na tom, v jakém stavu budou jejich vozy po nadcházející rally Třebíč.

Pro návštěvníky Walašské Rallyšou EVO III je na tatrováckém polygonu připraveno parkování přímo u RZ, občerstvení, doprovodný program a divácká místa které nabízejí opravdu atraktivní podívanou na paralelní rychlostní zkoušku. Za cenu 50 Kč bude možné zakoupit jeden z 999 losů, kde bude možné při troše štěstí následně usednout na místo spolujezdce přímo na divácké rychlostní zkoušce a okusit rychlost závodního vozu na vlastní kůži. Výtěžek z prodeje losů bude věnován zdravotně postižené dívce z Valašska.

Pro soutěžní jezdce: V případě zájmu o účast kontaktujte pořádajícího Silvestra Mikuláštíka na mailu silvero@seznam.cz

Komentářů celkem: 22
22. 7. 2009 23:09
0 0
Ty jo samej chlap to nás ženských je vážně už tak málo?? Jinak svézt se Emilem to být můj sen. Takže hurááá do Kopřivnice!!!!!smajlíksmajlíksmajlík
25. 7. 2009 14:43
0 0
v tomhle ohledu není co řešit-kdybych nemusel být v rachotě ta Kostelec by byla jasná volbasmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!