Bratři Solbergové pracují na vlastním týmu pro rok 2010

Petter a Henning by si rádi splnili konečně svůj sen a sešli se v jednom týmu.

Petter Solberg a Henning Solberg by si rádi splnili konečně svůj sen a sešli se v jednom týmu. Jedinou šancí ale je, že to bude ve svém týmu.

To je právě asi ten důvod, proč Petter stále ještě neoznámil, se kterým vozem dokončí letošní rok. Chce si vybrat ten vůz, se kterým bude moci jezdit i příští rok. A na to potřebuje mít připravený rozpočet a tým. Vlastní tým má, teď pracuje na sponzorech. Příchod jeho bratra Henninga by mu mohl pomoci, protože ten má za sebou silného sponzora. A pak je tu hlavně jejich sen o společném týmu.

Norským médiím už Petter přiznal, že se na tom pracuje. "Ano, máme šanci to uskutečnit. Bylo by to úžasné." Myšlence je nakloněn i Henning. "Pokud přijde s dobrým plánem, půjdu do toho. Pokud je někdo, kdo to dokáže, tak je to právě on. Ukázal to už letos."

Petter tedy teď shání peníze. Podle odhadu norských médií je potřeba sehnat částku 5-6 miliónů eur na provoz dvou vozů WRC v příští sezóně. Částka je to obrovská, ale v silách obou bratrů to je. Za Petterem je několik sponzorů (mezi nimi třeba Shell), Henning má také dlouhodobé "oranžového" sponzora.

Není tajemstvím, že vztahy mezi bratry nebyly vždy ideální, což přiznává i Petter. "Všechny předchozí problémy jsme dokázali vyřešit a dnes jsme nejlepšími kamarády."

Vyjde jim to?

Komentářů celkem: 25
29. 8. 2009 19:06
0 0
no konečně smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
29. 8. 2009 20:33
0 0
A kdyby náhodou Petter pojížděl továrnu Fordu, tak by se Wilson tetelil blahem, jakou to má vlastně káru, že?
Euforie některých nezná mezí smajlík
30. 8. 2009 18:02
0 0
buzekpar ty to žnáš nejlépe.
Ifo
30. 8. 2009 18:10
0 0
To by bylo super ... smajlík
30. 8. 2009 19:19
0 0
Jan1000: a ty aby ses neozvalsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!