Marek Felt - eWRC.cz
2. 9. 2009 20:04 − 3632× − 6

Vlk chce získat cenu Otec roku

Kladenský jezdec Jiří Vlček z týmu V-Group Racing s vozem Peugeot 206 S1600 nebude chybět na startu Admiral Rally Vyškov.

Kladenský jezdec Jiří Vlček z týmu V-Group Racing s vozem Peugeot 206 S1600 nebude chybět na startu Admiral Rally Vyškov.

V úterý začal nový školní rok, a tak se Jirka Vlček chopil role otce s lehkostí sebe sama, vyprovodil svoji nejmladší dceru do první třídy. (Po škole má zapojené tréninky na malé bugyně.)

Aby toho však nebylo málo, rozhodl se premiérově absolvovat nadcházející Admiral Rally Vyškov se svoji druhou dcerou Kristýnou, která úspěšně získala závodní licenci a v současné době se pečlivě připravuje na závod. Při naší návštěvě v areálu V-Group Peugeot Kladno jsme zastihli připravovat se Kristýnu jak po grafické a teoretické části, tak především při nácviku výměny pneumatiky. Vlk má již s touto činností z nedávné Barum Rally bohaté zkušenosti, a tak nebyl problém pro smíšenou dvojici vyměnit pneumatiku za méně než tři minuty. Na krátká videa se můžete podívat ZDE. Omluvte prosím kvalitu, která je způsobena vinou horší kvality mobilního telefonu a rovněž samotným autorem, kterému se smíchy klepala ruka , než obvykle :) „Několik let se mi dařilo schovávat svoji dceru Kristýnu před mlsnými závodníky, jako jsou Ernst, Pondělíček a jim podobní. Slibuji však, že na Vyškově na ni budu dávat pozor a střežit ji jako oko v hlavě, klidně i svým vlastním tělem,“ vzkazuje s úsměvem na tváři mlsounům Vlk.

Tím však účast rodiny Vlčkových ve Vyškově nekončí. S druhým vozem Peugeot 206 S1600 nesoucí bílou barvu a přezdívku Sněhurka bude startovat Martin Vlček, vedle kterého usedne zkušený spolujezdec Pavel Šubrt, s nímž absolvoval již několik závodu samotný Vlk.

Obě posádky superšestnáctek jsou odhodlány rozdat si to na tratích rychlostních zkoušek v okolí Vyškova naplno a jistě si nedarují ani metr, či vteřinu zadarmo.

V-Group Racing Team zve všechny fanoušky již tento víkend do okolí Vyškova, kde se uskuteční další podnik rallysprintového šampionátu a především rodinný souboj kladenských Vlčků, který pokračuje po loňském nedokončení ani jedné z posádek, který probíhal v rámci Rally Pačejov. „Po loňském odstoupení obou našich vozů se sázka o pečenou husičku přesouvá do Vyškova. Doufám, že mi ji tentokrát již Martin bude muset dát. Jinak jsem si dal předsevzetí, že bych chtěl dávat Martinovi tak vteřinu na kilometr,“ dívá se optimisticky na závod Jiří Vlček.

Fotografie ze závodu poté naleznete na týmových stránkách www.v-group.cz

Komentářů celkem: 6
2. 9. 2009 20:161
0 0
já z toho videa fakt nic nevidím, chtěl jsem tu Vlkovic Karkulku pochválit, ale z té jedné fotky nevidím jak fešná galánečka to je smajlík Ale když už bude na té jižní moravě, dúfám braši, že ju někdo pozvete na košt do vinného sklípku jako správní hostitelé?smajlíksmajlík
Miloš-V
2. 9. 2009 20:312
0 0
Mlsouni Pondělíček a Ernstsmajlík
2. 9. 2009 20:363
0 0
Vždyť mi to video jede jen do půlky a zastaví sesmajlík
2. 9. 2009 21:164
0 0
Hm tak to se klukům nedivim, tak to si dcerku taky musim zkouknout smajlík
2. 9. 2009 21:525
0 0
Ten Vlk je číslo. Jestlipak má dceruška taky tak fešnou mezeru mezi zubama jako on smajlík
3. 9. 2009 09:396
0 0
Přidány 2 fotky, ať jsou děti komplet smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!