Marek Felt - eWRC.cz
24. 9. 2009 20:08 − 2442× − 3

Vlk na vodních lyžích i za volantem

Kladenský Jiří Vlček z týmu V-Group Racing má v posledních týdnech napilno.

Kladenský Jiří Vlček z týmu V-Group Racing má v posledních týdnech napilno. Nejdříve uspořádal u Litoměřic pro své kamarády nejen z rallyového odvětví již pátý Rallysprint na vodě, poté se vydal vstříc osmnácti měřeným úsekům v rámci SevenOaks Rally Příbram.

Stává se to již tradicí, že každoročně vyjedou rallyový jezdci na lyžích a vodních skútrech na Labe u Litoměřic. Jinak tomu nebylo ani v letošním roce. Účast sice byla kvůli počasí a náročnosti termínu chudší oproti uplynulým ročníkům, ale zábava se nesla ve starém duchu a nijak nepokulhávala od let minulých.

Hlavní hvězdou se stal Milan Klička, alias mladší bratr Mitche Bucanana. Klička v letošní sezóně absolvoval několik soutěží jakožto spolujezdec Vlka a v Litoměřicích se ujal role největšího šoumena. Nejen na videa a fotografie tohoto hrdiny víkendu se můžete podívat na týmových stránkách www.vgroup.cz, oddělení Sport.

Druhou akcí Jiřího Vlčka byla účast na SevenOaks Rally Příbram. Po boku kladenského Vlka a v sedadle „Karkulky“ Peugeota 206 S1600 se objevila Kateřina Štorková. Smíšená dvojice nakonec příbramskou soutěž dokončila na čtvrtém místě ve třídě A6, ale jejich cesta na cílovou rampu nebyla jednoduchá. „Nejdříve nám prasklo plynové lanko. To jsme na rychlostní zkoušce sice opravili, ale poté přišel další problém v podobě závady interkomu, resp. úplném výpadku hlasivek mé spolujezdkyně. Ze závodu se tak stalo docela velké dobrodružství, které naštěstí pro naši posádku dopadlo dobře a mohli jsme přejet cílovou rampu. Velké poděkování patří všem mechanikům našeho týmu a všem divákům za podporu. Už se nemohu dočkat na Rally Bohemia,“ zhodnotil v krátkosti SevenOaks Rally Příbram Jiří Vlček.

Fotografie z Rally Příbram naleznete rovnež na stránkách www.vgroup.cz.

Komentářů celkem: 3
24. 9. 2009 20:231
0 0
dobrá závadasmajlík
24. 9. 2009 20:392
0 0
Super palba na vodě :-O
25. 9. 2009 12:283
0 0
To neumí spolujezdkyně znakovat?smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!