10. 3. 2005 00:00 − 2440× − 3

Profiko Rally Team na Vysočině pouze mezi diváky

Fanoušky a příznivce WRC bohužel zklamou obě posádky Profiko rally teamu, Trněný/Pritzl a Szabó/Ježek, na Vysočině neodstartují

Startovní listina prvního podniku mistrovství České republiky v jednodenních automobilových soutěžích, Rally Vysočina, vykazuje osm přihlášených vozů specifikace WRC.

Fanoušky a příznivce této vrcholné techniky bohužel zklamou obě posádky Profiko rally teamu, Trněný/Pritzl a Szabó/Ježek, jejichž prioritou je mezinárodní šampionát v rally. Karel ani Viktor se svými spolujezdci pro letošní rok nemají v plánu na sprintech startovat pravidelně a účast na soutěži, jejíž centrum je tradičně v Okříškách, měla být spíše zpestřením. Pracovní vytížení obou jezdců ve svých firmách je hlavním důvodem, proč byli oba týmoví kolegové nuceni účast odvolat a ačkoli pro oba jezdce není rally pouze okrajovou záležitostí, tak pro tentokrát zvítězily podnikatelské aktivity. „Všem fanouškům, kteří se těšili na naše Octavie, se omlouváme a oba slibujeme, že ušetřené síly zúročíme ve Vsetíně,“ dodávají s úsměvem Karel a Viktor.

Komentářů celkem: 3
10. 3. 2005 09:391
0 0
Jo kluci to na sněhu moc neumí a vyhazovat peníze za nějaké místo na konci první desítky, nebo i dále se jim nechce.
10. 3. 2005 09:462
0 0
Tak tak, plný souhlas...
Marty 1
10. 3. 2005 20:353
0 0
Jasně,schovejte si Oktávky do garáže a choďte se na ně koukat...... Zklamali jste.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!