Marek Felt - eWRC.cz
10. 11. 2009 08:13 − 2495× − 4

Jak se Vlci mění v blondýnky

Jiří Vlček s vozem Peugeot 206 S1600 obsadil v rámci Setkání mistrů v Sosnové ve třídě A6 skvělé druhé místo.

Jiří Vlček s vozem Peugeot 206 S1600 obsadil v rámci Setkání mistrů v Sosnové ve třídě A6 skvělé druhé místo, když si ke snídani dal místo babičky Martina Prokopa a k obědu Lukáše Pondělíčka. Nad jeho síly byl pouze Antonín Tlusťák, ale to vzhledem k přeměně Vlčáka za sličnou blondýnu nevadilo.


Foto: Marek Felt

V první rozjížďce se Vlk utkal v přímém souboji se svým kamarádem Martinem Prokopem, který zde startoval s vozem Citroen C2 R2. Oba spolu sváděli hezký souboj. „Když jsem projížděl cílovou rovinkou, tak jsem byl naštvanej. Říkal jsem si, že jsem musel jet hodně pomalu, když je Martin již jistě zpět v servisu. Copak jsem jel tak pomalu? Když jsem projížděl kolem mostu, tak mi to docvaklo. Martin si zahrál na velikého kaskadéra a trošičku ublížil svému vozu. Z cíle jsem vyrazil přímo k Martinovi, abych se přesvědčil, že je v pořádku, ale poté jsem si neodpustil krátký komentář:-). Martínku, Martínku. Já ti to říkal. Nepij ten alkohol vpředvečer závodu. Ale ty sis nedal říct a podívej, jak to dopadlo,“ zavzpomínal na první souboj sosnovského Setkání mistrů Vlk.

Ve druhém souboji se utkal s Lukášem Pondělíčkem, který pilotoval C2 S1600 a opět úspěšně, čímž se kladenskému Vlčkovi otevřela cesta do finále, kde se měl utkat o vítězství s Antonínem Tlusťákem. Před finálovou jízdou proběhla nezbytná příprava, kdy za pomoci jedné z hostesek se Vlk změnil na půvabnou nažhavenou blondýnku, která byla připravena rozdat si to Tlusťákem. „Ještě před samotným startem finálové jízdy jsem měl vymyšleno, že mne Tonda, jakožto krásnou, něžnou blondýnu vezme do náruče a ukáže mne divákům na tribunách. Když jsem však přistoupil k vozu Tondy, tak jsem přehodnotil plány. Při pohledu na jeho vypracované tělo jsem se rozhodl, že Tondu raději vezmu do své náruče já, vždyť v dnešní době je emancipace," řekl s úsměvem od ucha k uchu Vlček.


Foto: archiv jezdce

Ve finálové jízdě sice s Tlusťákem prohrál, ale i tak ztráta vteřiny a půl na vítěze je výbornou vizitkou něžného pohlaví. „Skoro jsem ho dostala:-). Chybělo tak málo,“ zhodnotila závod mladá slečna v koženém kabátku.


Foto: Marek Felt

Jiří Vlček tak obsadil v rámci Setkání mistrů druhé místo. „Chtěl bych vysmeknout velkou pochvalu pořadatelům. Na závod se přišlo podívat obrovské množství fanoušků, což bylo skvělé. Zároveň však organizátoři takový nápor diváků zvládli na výbornou. Vše fungovalo jak má a navíc nebyly žádné časové prodlevy. Opravdu výborná práce a smekám před jejich výkonem,“ neskrýval nadšení jezdec Karkulky. Závěrčným závodem Vlka a Peugeotu 206 S1600 bude prosincový Pražský rallysprint. Závěrem dodejme, že fotografie a on-boardy ze Setkání mistrů najdete v brzké době na stránkách www.vgroup.cz v sekci sport.


Foto: Marek Felt

Komentářů celkem: 4
10. 11. 2009 09:15
0 0
Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo smajlík
10. 11. 2009 16:07
0 0
frizer: 100% souhlas smajlík
10. 11. 2009 18:04
0 0
Jiří si to užíval !!! a tak to má být. Příště ti vezmem jěště mundůr v cz barvách, paruka celkem jde smajlík smajlík Jinak zdravím - Jiří
10. 11. 2009 18:27
0 0
... vlčáčku - děkujeme !!! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!